- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A QuickOffice nem csak egy androidos alkalmazás, sőt. Bizonyára sokkal többet adtak el iOS-re, mint általában. Az is nagyon valószínű, hogy előbb volt iPades verziója, mint droidos tabletes.
Én egyébként arra reagáltam, hogy milyen lehet majd a MS válasza tabletekre. Telefonon nem sok értelme van az egésznek, esetleg a tablet helyett hazsnált péklapát 4,7-5,3" kijelzős "telefonok" esetében. Bár még az is ratyi Office-ra egy tablethez képest. -
erdoke
titán
Nem hiszem, hogy natív app. formájában jönne, inkább az OnLive továbbgondolása és profibb megoldása lehet szerintem. Az új iPaden talán már elfutna egy enyhén lebutított teljes Office, de a korábbiak 512 ill. 256 MB RAM-ja nagyon fika hozzá. Szóval lesz egy kliens géped a tablet formájában, hozzá pedig egy ütősebb cloud, és az egész olcsó bérleti díjjal (havi 1 USD/EUR vagy éves 10?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest