- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Nem mintha nem lenne jogos a kritika,
de bukást latolgatni a világ egyik legnagyobb ipari(elektronikai, nehézipari etc..) vállalata esetén elég naív dolog.
Ehhez szvsz nem csak a mobil üzletágban kellene elszúrniuk valamit(ráadásul azt is huzamos ideig és jelentős mértékben).
Egyébként én ennek tudatában aggódom a későbbi készülékek miatt.
Mivel hatalmas tőke áll rendelkezésükre, így lehet hogy a negatív kritikák ellenére is folytatják az anyaghasználaton való filléreskedést, "mert megtehetjük"- alapon.
Azért némileg bizakodásra adnak okot a a vezető dizájner lecseréléséről, illetve az F szériáról felröppent hírek.
Az ügyfelekkel szembeni kommunikációval, szervizzel pedig toronymagasan elégedett vagyok most is, pedig szívtam a vérüket eleget, tehát talán érdemes kivárni, hogy ezt a mizériát hogyan rendezik.
Persze elsősorban magamból indulok ki, mert egyszer a mostani készülékem is elavul és az ilyesmiken múlik, hogy mire/kire váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest