- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
-
.mf
veterán
Tablet-támogatás XP Tablet-ben és Vista Home Premium-mal kezdve felfelé van -- éppen ezért nem értem, hogy miért XP Home-ot és Vista Basic-et adnak hozzá, amikben pont nincs
Előző topikban már leírtam a kivánságlistám: 10.2", nagyobb és kényelmesebb billentyűzet, 8-cellás akku, tablet-hez való oprendszer, SSD-opció. A SIM-slot sem lenne rossz, valamint az ujjlenyomat-olvasó. Ha ez meglesz, akkor egész pofás business tab-net-book lenne belőle (ezt ezennel levédetem
) és talán veszek is egyet a jelenlegi tabletem mellé. Ha lesz német billentyűzet, nekem már az is jó, jelenlegi tabletemen is ilyen.
Kösz a tesztet!
Ha mégis megnéznéd a belsejét is, ápdételnéd () vele a cikket? A képernyő (betekintési szögek, színvisszaadás) és az érintőképernyő funkció (érzékenység, pontosság, mennyire érzékeny arra, ha a tenyér érinti) milyen?
Szerk: ja igen, elfelejtettem: mintha lenne / lett volna valami "tablet pack" xp-hez, de már nem emlékszek, hogy pontosan mi van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest