Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
iker55
csendes tag
válasz
egykettő
üzenetére
Szia!
Először is hogy vagy? Van e változás valamiben? Lehet ez sajnos költőinek tűnő kérdés, épp tőlem
Igaz, minden eset más és más. Nem is elkeseríteni akartalak, igaz, őszintén mondom biztatni sem. Velem már mindkettő megtörtént. Túrót nem ért.
Amit nagyon fontosnak tartok. Haza ne menj, semmi pénzért ilyen állapotban. Fogadd el a rehabot, és ha kell maradj inkább 3 hónapot, mint egyet sem.
Meg fogom indokolni miért írom ezt, de sajnos megint nem vagyok otthon, nincs gép a közelemben. Teló meg nem alkalmas a hosszú levél írásra. Megkérdezhetem mennyi idős vagy? Illetve hogy dolgoztál e még?
Legtöbb mondandóm elég személyes, így azt csak gépről akarom megírni. Pénteken utazom haza, hétvégén írok, csak adjál valami magán elérhetőségét. Illetve emailomra írjál, azt hiszem már megírtam.
De itt van újra. maxi.magdikukacgmailpontcom
Addig is kitartást és épülgess
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest