Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
de kellene már egy jó kis SH, nálam alapmű konzolon, ezzel kezdtem konzolos pályafutásom PS1-en, 2001 tájékán

Mondjuk nekem a Downpour is bejött, remélem ez is lesz legalább annyira jó.
-
törölt tag
-
gantum
aktív tag
remélem nem feletkeznek meg a riftről sem. már ma leadom a rendelést egy nagyobb csomag pelenkára.

-
AndrewBR
senior tag
A siker boritekolhato, nagyon yo lesz, az mar tutti.

-
Igen, külön játéként kellett volna kiadni, nem mint Silent Hill részt. Gondolom így nagyobb bevételt nyertek belőle. Ha jól tudom onnantól már nem is az eredeti gárda gyártotta a játékokat, csak a sztorit adták ők .
Persze ez így van ízlések és pofonok. Egy olyan embernek , aki nem ismeri a SH világát a Room nem a legjobb kezdés megismerkedni vele.
-
Jose73
tag
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Éve
bocs , csak egy maradhat 
-
teratti
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egy vessző elmaradt... -
teratti
senior tag
Nem akarok hazudni talán a 90-es évek végén v. a 2000 évek elején játszottam végig tesómmal éjjel egy olvasólámpa fényénél, hogy Ő olvasta a végigjátszást. Nagyon jó volt nem tudtuk abbahagyni biztos ezért volt nagy hatással rám. A többibe is belekezdtem már nem emlékszem melyiket meddig játszottam de az első volt igazán megragadó....
-
teratti
senior tag
Nagyon várom.... Az első részt PS-en toltam még, nagyszerű élmény volt anno remélem ez is hasonló hatással lesz.
-
hash99
senior tag
Erre már nagy szükség volt végre jön egy igazi para!

-
Hahahah ez remek hír. Durva párossal van itt dolgunk,durva grafikus enginnel karöltve. Remélem a játék is az lesz és méltó lesz mondjuk az első részhez

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest