- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
gergo5991 #94 üzenetére
Én is hasonló cipőbe járok.
IT világba dolgozom, ennek ellenére világ életembe Symbián telefonom volt.
Most egy Nokia 808 PureView dolgozom.Szinte napi probléma, hogy nem volt Androidos telefonon, és nehezebb mélyebb kérdésekbe nem tudok segíteni.
808-ból ered, hogy fényképező része nekem fontos.24. hétfőn kiderül minden, de szerintem 100%, hogy márciusba az S5 sehol nem fogod megkapni.
Inkább esélyes az Április közepe. -
gergo5991
őstag
helló, szerintetek ha s5 -öt fogják bemutatni, az kb mikorra kerülhet a polcokra? készülök telefont venni, 600 euróért, eddig iphone 5s volt kilátásban, de pár dolog nemtetszik benne- zárt rendszer, nem bővíthető, ami miatt meg 100%-osan elnyerné a tetszésem az a gyorsasága, kezelő felület, flat design. Mivel szeretek is fotózni, tetszik, hogy a menüböl másodpercek alatt átvált a kamerára, semmi akadás vagy egyébb nem történik, olyan mintha a kamera a háttérben futna, és csak váltanék rá, ennek ellenére androidon feloldásból kamerába váltani nem 1-2 másodperc.
Nemvagyok tisztában az ujonnan kiadott telefonok értékével, de akár az értékről akár a fentiekben leirt dolgokról nyitott vagyok minden véleményre, köszönöm
-
AS
félisten
Egyre biztosabb vagyok hogy nem lesz kint a MWC-n. Hiszen akkor már legalább 2-3 prototípus kémfotóknak kellene lennie.
Tizen lesz itt nem Sgs5. Sgs5 később szerintem. Megvárják a 805 öt szerintem. -
AS
félisten
Ujabb sgs5 spec:
-
AS
félisten
Érdekes uj kép jelent meg a Samsugn twiterjén
Ez nem Sgs5 lesz szerintem .
Hanem egy új interface. De hát ahhoz mondjuk lehet pont sgs5 lesz megfelelő hogy bemutassa. -
emre33
addikt
Szerintem az ügy összetett.
Ha növelik a kijelző felbontását, akkor S800 cpu, vagyis az adreno 330 gyengébb lesz mint FULL HD kijelzővel.
Persze csak játékok alatt.Felhasználói szempontból a felbontásnövelése nem látványos különbség, de ha a játék nem úgy fut, ahogy kellene, az már látványos.
Ha lesz 1440*2560 kijelző, akkor lesz S805.
1440*2560 és S800 sok értelmét nem látom, akkor inkább már 1080*1920 pixeles kijelző legyen. -
Lomha 8V
addikt
"Korábban több alkalommal is hallani lehetett, hogy a Samsung idén várhatóan „leragad” a Full HD felbontásnál, hiszen a megjelenítők képpontszámának további növeléséből a felhasználók alig profitálnak, ugyanakkor a telefonok üzemidejét jelentősen lecsökkenti."
Csodálkoznék, ha tényleg így lenne.
-
emre33
addikt
válasz
Maxentius #77 üzenetére
Nézzük a többit:
Kijelző:
2560x1440 vagy 1920x1080 nekem speciel teljesen mindegy, ennél fontosabb, hogy kicsi legyen a fogyasztása, és színhűség, ami a fogyasztásnál is fontosabb.Tok:
Fém persze jó lenne (valami alkuminimum ötvözet)
Jó lenne a más gyártónál már bemutatott önjavító hátlap.Akkumlátor:
Lenti linken lévő: 4,000mAh kicsit túlzásnak érzem, oké, hogy 5,25", de ekkora aksi hogy férne el benne?Vezeték nélküli töltés:
Jó lenne, ha gyárilag támogatná, és nem kellene külön hátlapot venni hozzá.Kamera:
Front-facing camera: 3.2MP resolution
Hát ha csak 2.0MP lesz, akkor se sírok, full hd videót tudjon felvenni, azt csá.Víz és porálló:
Mindegyik modellnek illene már tudnia.
Marketing szempontból ezt nem szabad kihagyni a cuccból.Hupsz, akkor ha a hátlap cserélhető, akkor hogy lehet egyszerre vízálló is?
-
vicze
félisten
Itt a következő hülyeség.
Kíváncsi vagyok holnapra hír lesz-e már belőle. -
vicze
félisten
Nem csak két típus lesz azért, hanem jóval több, de nehéz elképzelni, hogy különböző felbontásúak is lesznek. Az azért eddig nem volt jellemző, illetve ez megbontaná a csúcsmodell koncepcióját is hisz az egyik gyengébb lesz. Marketinggel megoldható, de ez már elég fanyar ízt hagy a többség szájában....
Ezek a prototípusok kiszivárogtatásának néznek ki, tavaly is rengeteg ilyen volt.
-
AS
félisten
Elég valószínű hogy 2 Sgs5 lesz egy FHD és eg QHD kijelzős
-
Wave86
tag
-
vicze
félisten
S805 szállítás március, akkor kezdhetik el összerakni a végleges készüléket a gyártók. Szerinted miért nem szivárog S805 teszteredmény? Ja igen mert nem léteznek vele eszközök...
SGS5 bemutató feb 24. innentől vezesd végig, hogy mi lesz benne. 100% a korábban linkelt HW, sőt szinte más nem is lehet, mert nemes egyszerűséggel nem létezik.Majd később lesz S805-ös SGS5 ha Samsugnnak olyan kedve támad, könyörgök az S4-nek annyi verziója van mint égen a csillag 3 különböző SoC meg fene tudja hány modem variációban.
-
emre33
addikt
Csakis 805.
805 tömeg gyártását első félévre igérték.
Jelentős előrelépést tartalmaz S800 képest.
Ezt nem fogja a Samsung kihagyni.S800 csúcs SOC, de nem újdonság, fél éve piacon van.
Teljesen kizárt sima S800 Soc beépítése.Nem beszélve arról, hogy S4-ből is van S800 SOC szerelt verzió...
-
bazs.88
csendes tag
Most akkor hogy is van ez? 64 bites processzor, meg 4 GB RAM csak kamu volt?
http://androidgamers.eu/2014/02/07/samsung-galaxy-s5-itt-vannak-az-elso-teszteredmenyek/
-
-
ak76
senior tag
válasz
galaxys80 #52 üzenetére
Vásárolt,eladott készülékeim száma cirka 200,ebből 70% Android,3 darab S4-es ment át a kezeim között,és MINDEGYIK laggolt,a 4.3-as frissítés utáni is(igaz,az kevésbé).
Nem érzelmi alapon állok hozzá,hanem racionális szempontok alapján,ha Lg-lenne,vagy iPhone,és ezt csinálná,ugyanúgy lehúznám. -
solaris17
aktív tag
Félévente söpör az őrület.
-
ak76
senior tag
Mindennapi S5 posztunkat,add meg nekünk ma...
Engem egyetlen dolog érdekel.
Atomistenprocesszor,meg überistencsászár kijelző,valószínűleg szappantartó műanyag készülékházzal,meg ratyi kályhaezüst színre fújt kerettel..de:
A droid ezen is lagolni fog a sok felesleges mókusvakító feature miatt,(meg az optimalizáció hiánya miatt),vagy képes lesz egy Lg F6 szintjén futkosni,ami vagy negyedannyiba kerül? -
Taybore
aktív tag
Nincsen bajom a Galaxy-kkal, ahogy az aláírásomban is látszik, de most már kezdi kicsapni a biztosítékot, hogy minden tech oldalról az S5 spekulált specifikációi folynak. Addig úgysem lesz biztos, amíg be nem jelentik. És még az se 100%, hogy az Unpacked5 az lesz.
-
Petyyyyy
addikt
Leakelt infókban pedig csak abban az egyben voltak biztosak, hogy 2K felbontású kijelző lesz. De jobb is, ha nem.
(#20) proradeon - Ez nem rossz, de ilyen magas órajeleket...sokallom én ezt. -
kromatika
veterán
árról ,lehet valamit tudni?
-
fornettisuti
veterán
8 collon sem latni pixeleket FHD felbontason, azon ertelmes tavolsagon, amin nezi a juzer. Persze jo panel is kovetelmeny.
-
Hadeska22
aktív tag
apa kezdődik
...
témához: elég szánalmasnak tartom hogy míg a laptopomban egy vacak 1366x768-s felbontás van 15.6"-n...addig egy átlag 5 inches modellben meg FHD, illetve a vivo xplay legújabb modelljében 2560 x 1440-s felbontás..5.7 inchen..
Nem tudom milyen egy elba@ott trend ez, de remélem,hamarosan a relatív erős (core i5,i7)-s laptopokban, amik ezenfelül fémházasak, is kezd elterjedni ez a felbontás (I mean legalább FHD). (jó tudom hogy az op.rendszer sem áll rá teljesen készen, de..nah)
Programozásra használom legfőképp a topot, de néha igen is jól (/jobb) jönne a nagyobb felbontás.
Jó a szemem, s azon kevesek közé tartozom akik látják "akár" pixeleket is... de nem fétisem hogy a telefonom minél magasabb felbontású kijelzővel rendelkezzen és 2-4 centiről bámuljam naphosszat miközben rituális táncot lejtek és közben skandálom - "háhá, most megvagy te kis rakoncátlan pixel, azt hitted megmenekülhetsz , mi?! ?
..".
Se a HTC Onex+-n, se a BB Z10-n nem látom a pixeleket direktbe...
-
Robi86
senior tag
Nem február 31?
-
kispecek
aktív tag
Samsung idén várhatóan „leragad” a Full HD felbontásnál, hiszen a megjelenítők képpontszámának további növeléséből a felhasználók alig profitálnak, ugyanakkor a telefonok üzemidejét jelentősen lecsökkenti.
Jé tényleg?.....
-
halkow
őstag
sztereo hangszórókat akarok mint a one ban van ,
Egyébként én szívesen megnéztem volna azt a QHD felbontást 5,2"-on -
baladam86
aktív tag
Szerintem nagyobb lesz a felbontás, mivel a "fejlődés" ezt diktálja. Még azt tudom elképzelni, ha valamiért a full HD marad, akkor RGB lesz, az is valamilyen előrelépés lenne. Processzorról annyi, hogy a Samsung elég nagy vásárlója a Qualcomm-nak, tavaly a Snapdragon 600-nál is úgy volt ha jól emlékszem, hogy a Samsung a HTC elől vásárolta fel a készleteket, mivel lényegesen többet rendelt, ezért a HTC csak később kapta a leadott megrendeléseket, ezért sem tudtak annyi ONE-t a piacra dobni, mint szerettek volna induláskor. Lehet filózni, hogy mikor indul a 805 tömeggyártása, biztosra vehető, hogy a Samsung első lesz a szállításra váró cégek listáján, és leghamarabb ők fognak kapni belőle.
-
vicze
félisten
válasz
proradeon #20 üzenetére
Hogy simizzem a buksiját a VR Zone-os ügyes gyereknek...
MSM8084 elnevezés teljes mértékben az ő kitalációja. MSM integrált modemes SoC-ot jelentene, de a 8-as után a 2. szám a modem típusát jelöli 2-9-ig a 0 a modem nélküli SoC-ot jelöli amik APQ előtagot kapják. Illetve a memória sávszélesség is légből kapott, mivel az 64bit es kétcsatornással lesz elérve (Az meg végképp más kérdés hogy gyártó függő mit rak mellé.). A wifi AC feltti teljesítményt tud akár 600Mbps-sel, sőt az Adreno 420 órajele sincs még megadva.
Csak pár dolog nem stimmel...
-
Peterson_
addikt
Hányszor taglaltuk már ezt...de azért mindig jött valaki aki megmagyarázta, hogy:
-Kell
-Az ember észreveszi a különbségetAmi igazából kell, vagy inkább szükséges, az a technikai fejlődés..ha ebből a szempontból nézzük, akkor kell az UHD.
De akkor már inkább TV-ben, monitorban, nem pedig tenyérnyi kütyükben.
Ha logikusan végiggondolja valaki, akkor nem igazán tud felsorolni észérveket, hogy miért is hasznos egy ilyen megjelenítő. -
Xaels
félisten
Csak ugye tartalom nem lesz rá... Már a 720p és az 1080p között is minimális volt a különbség azonos képátlónál, sőt lehet nem is a felbontásból adódott hanem a panelek egyéb tulajdonságainak fejlődéséből. Cserébe minden egyéb téren felesleges terhelést jelent az erőforrásokra nézve.
-
-
törölt tag
snapi 805 a 800hoz képest mennyivel jobb?
-
Robertoq
őstag
Samsung prezentációból:
Idén tuti lesz és hol ha nem az S5-ben debütálna?
-
kengyel
nagyúr
Nagyon kíváncsian várom a megjelenést
-
Integra
titán
na, akkor végre elkezdhetünk akkut pakolni a telefonokba, taps!
-
AS
félisten
Eldar Murtazin szerint meg ezt fogja tudni:
SGS5 specs. 5.24 inch 2560x1440 560ppi, amoled, 3gb,32/64gb, exynos6 or snapdragon 805, 3.2 front/16mpx main. 3200 mah thats itLesz egy full hd És egy QHD verzió is.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Engikrisztus #12 üzenetére
+1
Arról nem is beszélve, hogy nekem is 5" HD készülékem van és nagyítóval sem találok pixelt. Páromé 4,5" qHD dettó ugyanez a helyzet. Egyszerűen ez csak epenis faktor és üdvözlöm a samsung döntését, hogy végre felhasználói szemmel is nézik kicsit a terméküket.
-
Peterson_
addikt
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Lehet mozdulni a 64bit felé, bőven lehet reszelni a kamerán...de igen, ahogy mondtad, ház és formaterv amivel szerintem mindenkit meg tudnának lepni.
Egyébként a 64 bitre nem látok sok esélyt jelenleg...szerintem inkább pakolnak bele egy snapi 805-öt. -
Engikrisztus
tag
Pár éve milyen jól hangzott volna ez a mondat,hogy a telefongyártók "leragadnak" a ful hd felbontásnál.De most komolyan,a gyártók "erőfitoktatásán" kívűl van értelme egy tenyérnyi eszközön ennél nagyobb felbontásnak?Tudom a technika fejlődése nem áll meg,de szerintem van még egyéb területe a telefonoknak,ahol még van hová fejlődni és aminek gyakorlati haszna is van.
-
bteebi
veterán
"a Samsung idén várhatóan „leragad” a Full HD felbontásnál, hiszen a megjelenítők képpontszámának további növeléséből a felhasználók alig profitálnak, ugyanakkor a telefonok üzemidejét jelentősen lecsökkenti."
Vagy talán csak azért csinálnák így, hogy a Galaxy S6-ba/S5 Plus-ba könnyebb legyen tenni egy új fícsört?
Akár így, akár úgy, nincs semmi baj a FHD-val.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Meg az ujjlenyomat-olvasó...
-
Spr1nG
tag
Fogadjunk erre fog hasonlítani
-
Maxentius
addikt
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Keringett néhány napja a neten néhány screenshot a megújult S Health-ről, ami állítólag az S5 firmware-éből származik, és az alapján biztosra vehető az 1080p-s felbontás.
-
Eli577
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Valamit viszont villantani kell, ha tobbet el akarnak adni belole, mint az S4-bol. Mert ugye annak az ara meg menni fog lefele.
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
+1
Teljesen felesleges, ekkora méretben a fullHD bőven elég. -
Dr.Anonymus
addikt
hát remélem is hogy full hd-nál tovább nem mennek telefonnál...
üdvözölném ezt a döntést, bár kétségeim vannak, hogy tényleg így lesz-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest