- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm ha nem hordoz semmit a felhasználo nem történhet csak neki baja! Ha igen az eggyüttes lészen,sérülni fog bármi.Nos ki-ki azt vigye,ott s használja mi szimpatikus,""A használok korátol nem függ az mi hogyan történik! Tehát a kicsi is zsarrá-nagy is törhet.Na ennyit inkább a telo müszaki teljesitése,technik,tudás,Ára a fontos más
!
-
kengyel
nagyúr
Mennyi lesz még ?
-
floatr
veterán
Ha nincs választék azabaaaaj, ha van választék azabaaaaj. A samu bármit csinál, az mindig baaaaj
Az ilyen embereknek való az iphone, nem kell gondolkodni, csak mindig a legújabbabbat megvenni, aztán tuti, hogy az a világon a legjobb telefon, amit ráadásul szoftveresen vízállóvá lehet tenni
-
Lomha 8V
addikt
Ha strapa mobil, akkor nálam még mindig a Caterpillar játszik.
-
alevan
őstag
#7 és #8
Nagyon le vagyok maradva Samu téren..
-
Robi86
senior tag
"az eredeti változathoz hasonlóan négymagos Snapdragon 800 processzorral és..."
... -
Sterilzona
senior tag
azt nem ertem, hogy tobbsegebe 10 bol 9 ember lefujozza S4-et. Mondjuk mi magyarok. De szerintem ha egy magyarnak eszibe jut rola egy negativ dolog,akkor tuti kulfoldon is.
De akkor hogy lehet megis az,hogy irdatlan mennyisegeket adnak el belole ... -
SsPL711
őstag
válasz
IkszIpszilon #17 üzenetére
Veszel valakinek egy ilyet?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Pont tegnap gondolkoztam el,hogy vajon lesz-e ilyen
Remélem nálunk is,mert akkor 1nek már tuti lesz gazdája
-
sebime45
tag
Nem értem, hogy miért erőltetik minden 2. Active beázik a Sony Go/Acro S/V/Z/ZR/ZU/Z1 nem!
-
HawerKing
őstag
Fu de utalatos ez , egy adott modelt ezer fele keppen kiadni... Hanyingert kap lassan az ember a samu nevtol...
-
törölt tag
Ha ez ez, akkor nàlunk màr egy ideje kapható...
-
Bilux
veterán
GT-I9500[31] SHV-E300K/L/S[1][24][25][26][32] GT-I9505[33][34] GT-I9505G[35] SGH-I337[35][36] SGH-M919[35][37] SCH-I545[35][38] SPH-L720[35][39] SCH-R970[35][40] GT-I9508[41] SCH-I959[42] GT-I9502[43] SGH-N045[44]
(SC-04E) GT-I9506Ez 14 telefon és most jön a 15. illetve a galaxy J 16.
-
bteebi
veterán
A hardver teljesen rendben van, viszont szerintem bűn ronda
.
-
b4zsi-
őstag
Már egyből így kellene kiadni szerintem.
-
szucsi
őstag
Vízálló az egy dolog. Törik a kijelző mint a ropi, sajnos az teszi sportolásra alkalmatlanná az összes IPXX tepsit. Szerintem jelenleg a normál tepsi + biztosítás jobb, mint ezekkel vacakolni, kapirgálni a dugókat minden töltőre rakáskor meg jack használatakor. Persze kinek mi a gusztusa.
-
törölt tag
Ez hányadik s4???
-
BossBoss
őstag
Remek. Bár nem szeretem a samut, de ez tetszik. Kíváncsi leszek az árára....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged