- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nekem az eddig fellelhető videók és a személyes megtapogatás alapján is nagyon tetszik.
Két problémám van vele (egyelőre):
-az egyik az ára. Nagyon tetszik a telefon, de pöppet túlárazott. Remélem lesz ez jobb is.
-a másik az a nagyon-nagyon csillogó, fényes hátlap... igyekszem vele barátkozni, de örülnék, ha jönnének hozzá hasonlók, mint a nagy testvérhez: [link] -
tojaaji
aktív tag
Na ez most 2 vagy 4 magos?
-
Genji
őstag
A Duos verzióról nem tudtok valamit? Általában mennyi idő Samuéknál míg az alapmodellt követő a dual-simes?
-
Timeola
aktív tag
Közben rákerestem micro SIM kell hozzá. Szóval az előbbi hsz-em storno!
-
Timeola
aktív tag
Ez a teló a normál méretű SIM kártyát nem fogadja el?
Ilyenkor mi a teendő?
Nem értek a telókhoz, azért kérdezem.. -
adabra
senior tag
Nagy Anton szerint a működési sebességben gyakorlatilag nem marad el az S4-től.
-
kengyel
nagyúr
Sikerült egyet " megtapogatnom" és hibátlan lett szerintem.
Még egy kicsit csökken az ára, és jó vétel lehet.
-
dave74
tag
Használja már valaki?
-
Timeola
aktív tag
Mától a Media M.-ban is kapható: 139 999 HUF.
http://hir.mediamarkt.hu/flyer/MM_fly3r_0rsz4g0s_0708-16/
Nekem is nagyon tetszik! Szerintetek kb. mikor fog csökkeni az ára?
-
|AP|
veterán
ma sikerült megtapogatni egy fekete példányt a Mammut MM-ben. Röviden összefoglalva megdöbbentő volt.
Amin először megdöbbentem, az az ára volt: 140k
Ezen lépjünk is gyorsan túl, lesz ez még kevesebb is, és az MM az úgysem igazán mérvadó.
A többi viszont csak pozitív: nagyon jól összerakott, képernyőmérethez képest igazán kompakt ház, gyors működés és amit külön ki kell emelni az a képernyő. Nyoma sincs a pentile matrix okozta szőrösségnek, ez tényleg ugyanaz a technológia, mint a Note 2-ben. Egy szóval: gyönyörű. Ennél nagyobb felbontásra nekem nincs szükségem.
Nagyon várom, hogy a T-nél megjelenjen és normalizálódjon az ára.
Még a fényes hátlapot is hajlandó vagyok megbocsátani, pedig az a halálom :-) -
Genji
őstag
Duos verzió megjelenéséről nem tudtok valamit? Az biztos, hogy lesz, kérdés mikor...
-
adabra
senior tag
Úgy néz ki, Magyarországon az I9095 -ös modell-t árulják/fogják árulni. Ez LTE képes és NFC is van benne.
Egyre több helyen kezd megjelenni a webshop-okban. 125 kHUF -ért már normális garanciával is kapható. Legalábbis úgy tudom, hogy ők nem a "sufni" kategóriába tartoznak. -
tomi5244
őstag
Székesfehérvári Albaplázában volt alkalmam megtapogatni.
leslien: igazából még nem tudom, mi legyen mert tényleg vonzó az ár a tudásához képest de a Nexus 4-et is kinéztem magamnak.
Ami tudom, hogy nagyobb kijelzővel rendelkezik de a google "anyaságának" köszönhetően nem lenne vele gondom hosszútávon sem ami a frissítéseket illeti. Ugyanis simán kinézem a samsungból, hogy sz@..ni fog a frissítésekre
Lehet én vagyok a pesszimista.
-
tomi5244
őstag
S díjcsomaggal 64 ezer (tegnap még 80 volt, tudom mert pont bent voltam a telenornál) ennyiért még tűrhető az ára.
Vett már valaki ilyen telót, szerintem sokakat érdekelne egy kis felhasználói értékelés!
Szerk: kézben tartva kezes jószágnak tűnt könnyű is, de nekem valahogy túl hosszúkás a kijelző. Nevezhetjük nagynak is!
-
leslien
nagyúr
Telenornál beárazta 20% kedvezménnyel.praktikumban
-
[DE2JAY]
senior tag
A jó öreg SII lesz cserélve erre, ha élőben is tetszik
-
|AP|
veterán
Várható volt, hogy el fognak szállni... lassan azért kell felárat fizetni, ha egy telefon kisebb, mint a tepsik.
S3 Mini is nagyon drágán kezdett, most sem olcsó, de volt pár akció T-nél, amikor el lehetett vinni előfizetéssel 20% kedvezménnyel, úgy megérte.Reméljük ezzel is lesz hasonló, mert ez így, ebben a formában, ilyen áron sok. Nem kicsit.
-
adabra
senior tag
Elég húzós ára lett: [link]
-
|AP|
veterán
Kis kedvcsináló videó.
Túl sok infó nincs benne, de nekem egyre jobban tetszik ez a "kis" Mini. (jobban, mint az S3 Mini)Már a fényes hátlappal is kezdek megbarátkozni
-
adabra
senior tag
válasz
Perillustris #47 üzenetére
Ez nem a Galaxy Mini (az már volt), hanem Galaxy S4 Mini
Nyilván méretben nem kicsi, de az S4 hatalmas marketing "farvizén" jóval többet adnak el belőle, mintha "önnálló" modell lenne... -
Perillustris
senior tag
Ha a Samsung szoknyát is gyártana, ez a mini térdig érne...
-
|AP|
veterán
akkor te is azon szerencsések közé tartozol, akik nem látják a pentile kijelzőn az "apró lyukú szűrőt". Máshogy nem tudom elmagyarázni, ezzel szenvedek az asszonnyal is
A ppi persze több HD felbontásnál, de a pentile-ból adódó "szőrösség" szerintem közel döntetlenre hozza az eredményt.Mindenesetre majd élőben kiderül.. ha tetszik tetszik, ha nem nem. Én inkább abban reménykedem lesz hozzá ebay-ről cserélhető matt hátlap
-
Blyan
félisten
Igaz, de biztosan jobb valamivel. a qHD ~518000 pixel a HD meg ~921.000, még a Pentile-lal is jobbnak kell lennie. Persze függ attól is, mekkora átmérőn nézzük mindezt.
A 4,3"-on a qHD 256, a HD viszont 342 ppi az érték.
Engem a Pentile-on csak a fehér helyetti kékesség zavar. Más nem.
-
|AP|
veterán
az ott egy FullHD, amivel összehasonlítottad...
Hogy a qHD nem pentile, vagy a HD pentile a jobb, arról meg fogalmam sincs
Élőben kellene látni, hogy milyen. Azt tudom, hogy a qHD pentile az nekem kicsit zavaró volt (HTC One S).
Asszonynak viszont hiába próbálom elmagyarázni az S3 Minijén, hogy mit kell nézni a pentile-on, és engem mi zavar benne, ő egyszerűen nem látjaA GSMArénások egész jókat írnak a kijelzőről:
"Instead it uses a layout similar to that of the Galaxy Note II with three subpixels per pixel, where the blue sub-pixel is twice as large as the red and green ones. That's a clever way to prolong the life of the screen, without sacrificing anything in terms of sharpness.
Of course, you can find sharper 720p screens in these parts of the market now, but you'll need to live without the benefits of the AMOLED technology.
All things considered, the Galaxy S4 mini display offers above average image quality for a midrange device. Colors a punchy, blacks are as deep as AMOLED gets them and the viewing angles are extremely wide." -
AS
félisten
Melyik a jobb Pentile HD kijelző vagy ez normálisan?
-
|AP|
veterán
Ebben a cikkben azt írják, hogy nem Pentile Matrix a kijelző. Ezt még sehol máshol nem olvastam. Van erről valami hivatalos adat?
szerk.: most olvasom a GSMArena preview-ban: "The pixel density clocks in at 256 ppi, which is quite good, particularly when you consider the matrix used is not of the Pentile variety."
Ez viszont így jó hír!
-
adabra
senior tag
GSMArena teszt (egy előszériás példányról)
És az amoled képernyő nem pentile mátrixú
-
Blyan
félisten
Persze krait magos mindkettő, de nagy túrót ugyanaz, a Mini egy dual-core adreno 203-mal, a Z meg quad core adreno 320.
A miniben a kicsi Lumiak (720,620,520) hardverehez hasonló van, ami ugyan nem gyenge (főleg nem 1,7GHz-en), de azért 100 ezret nem ér szvsz.
A 1,5 giga az viszont dicsérendő mindenképpen.
-
AS
félisten
Jó lett a 1.5 gb-t ram és és CPu ami Xperia Z ben ha jol tudom.
Nagyobb az ugrás mint a 3 as mininél. -
|AP|
veterán
Nekem tetszik! Még keskenyebb és könnyebb lett, mint az S3 Mini. A belseje is viszonylag rendben van. Próbálok megbarátkozni a fényes hátlappal.
Az ára biztos sok lesz, de annak idején S3 Minit is el lehetett hozni 50k körül előfizetéssel a T-nél akcióban, most meg már az is 80.... Szóval ki kell fogni, vagy ki kell várni, amíg olcsóbb lesz.De az ártól eltekintve rendben van ez!
-
adabra
senior tag
Végre megvannak a végső specifikációk: [link]
GSMArena cikkÖrvendetesen kompakt lett a fizikai mérete (124.6 x 61.3 x 8.9 mm; 107 g).
Már majdnem Motorola Razr I méret, de azt már nem árulják, sőt itthon sosem árulták...Szerintem a hardware is elég "klafa" (egyedül a fényes hátlap nem tetszik, de a Samsungok már csak ilyenek)
-
Blyan
félisten
Ennyit a bitang hw-ről.
-
zombinyul
addikt
Ha még nem szivárgott volna ki belőle semmi, akkor is egy etióp kisgyerek képes lett volna megmondani, hogy fog kinézni. Egyszerűen röhejes, szánalmas, és kritikán aluli, hogy nem bírnak ezen a gusztustalan formaterven/ ócska anyaghasználaton változtatni. De amíg legyek vannak, sz*r is lesz.
-
O N E
tag
Azért lehetne HD is a kijelző... A többi paraméter alapján teszik, csak a kinézet változhatna már
-
Maateeo
aktív tag
Várhatóan Samsung módon túlárazott lesz. A 2GB RAM és az akksi viszont pirospontot ér.
-
kengyel
nagyúr
Azt hiszem itt az ár fog dominálni
Egész jó tulajdonságokkal érkezne .
-
prolad
addikt
Egy jó árazással jó középkategóriás modell lehetne,főleg 2gb rammal.Kérdés hogy a samsung hova szánja.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
dreamdancer #16 üzenetére
Azert mert Csamcsung.
-
dreamdancer
őstag
Komolyan nem értem, miért ez a felfokozott sajtófelhajtás egy tök átlag (kiv a 2 GB RAM-os verziót, ha igaz...) középkategóriás Samsung miatt. Csak mert nem Ace vagy akármi van ráírva, hanem S4 Mini?! Vagy a különleges dizájn?
Félreértés ne essék, biztos teljesen korrekt lesz jó húzós nyitóárral, de miért a hype?
-
razzorr
őstag
pfú de jól néz ki ez az egyedi formavilág :-)
Az akku legalább korrekt. -
|AP|
veterán
Én meg várom. Meglátjuk majd a valós méreteket. A szélesség nem tűnik vészesnek. Engem jobban érdekel az, hogy ha már qHD és 4,3", akkor az S4 "turbózott" AMOLED paneljét kapja-e (ami segít kicsit a pentile-ból származó hátrányokon)
-
DemonDani
addikt
Ha ez valóban 4,3 colos, akkor ez a cucc a legkevésbé sem mini ilyen vastag keretekkel...
-
gzbotii
nagyúr
Ugylatszik a HD kijelzo az 5" koruliek kivaltsaga.
-
correctman
tag
Kicsit hasonlít egy másik samu készülékre de most hirtelen nem ugrik be hogy melyikre..............
-
stvnppp
senior tag
Tudtam én, hogy még hiányzik valami a termékpalettából. Még jöhetne a Gs 4 Grand Mini 4,5 hüvelykes és a GS Tiny Mini 1 hüvelykes kijelzővel. De persze a köztük lévő űrt is igazán kitölthetnék!
-
-
Összelegóztak mindent ami volt már eddig
-
hunter84
aktív tag
Ezen a méreten lehetne HD, már csak a valószínűsíthető pentile miatt is.
-
pit stop
addikt
2 Gb rammal nem is rossz, csak hd beleférhetett volna; nő még az ára...
-
Bence1998
csendes tag
Szerintem jó, minden tetszik,az ára a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest