Galaxy blog: Ilyen lesz a Galaxy S4 Mini?

A Samsung Galaxy S4 kistestvérének érkezéséhez a Galaxy S III Mini tudatában nem fér kétség, hiszen az említett telefon remek eladásokat produkált. A Galaxy S4 miniről már számos pletyka napvilágot látott, most azonban a dél-koreai gyártó alkalmazásboltja, a SamsungApps erősítette meg az újdonság érkezését. Az alkalmazásbolt webes felületére belépve a felhasználó kiválaszthatja a telefon típusát, a listában pedig az alábbi képpel egyetemben egy ideig a Galaxy S4 Mini is megtalálható volt.

A SamMobile értesülései a specifikációra is kiterjednek, a portál szerint az újdonság 4,3 hüvelykes képátlójú és qHD felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezik majd. A borítás a Galaxy S4 esetén felhasznált anyagokból áll, első körben fehér és fekete színben lesz majd kapható a mobil. A hátlap cserélhető, a fő kamera 8 megapixeles, az akkumulátor kapacitása 2100 mAh.

A lapkakészlet pontos típusa egyelőre ismeretlen, a szaklap szerint egy kétmagos, magonként 1,6 GHz órajelű processzor és kiviteltől függően 1 vagy 2 GB RAM teszi majd a dolgát; utóbbi a 3G- és LTE-támogatású modellek esetében jelenthet eltérést. A telefonon Android 4.2.2 fut majd TouchWiz UI-val kiegészítve, arról viszont egyelőre nem szól a fáma, hogy az eszközön mely okos funkciók lesznek elérhetők.

Ha hinni lehet a szakportálnak, a telefon a nyári hónapok során mutatkozik majd be.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Galaxy S4 Active

    Alacsonyabb felbontású kamerával és folyadékkristályos kijelzővel érkezik a Galaxy S4 vízálló köntösbe burkolt kiadása.

  • Mobilarena TV: Galaxy S4 Mini

    A mai adásban a Galaxy S4 kistestvérét mutatjuk be: qHD felbontású kijelző, kétmagos processzor és Android 4.2.2 jellemzi az újdonságot

Előzmények

  • Újabb fotókon a Galaxy S4 mini

    Jobb minőségű fotókon is látható a Samsung idei csúcsmodelljének valamivel kompaktabb, ugyanakkor jóval szerényebb belsővel rendelkező kiadása.

  • Újabb fotókon a Galaxy S4 mini

    Minden oldalról megmutatta magát a Samsung rövidesen érkező újdonsága, mely csak az óriások mellett tűnhet kicsinek.

  • Galaxy S4 mini – júliustól

    Pletykák szerint a Samsung néhány hónappal későbbre halasztotta a Galaxy S4 kompaktabb változatának premierjét.