- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Angry Birds Space is előre telepítve ott figyel majd a menüben, a játék pedig 30 exkluzív, kizárólag a Note-on elérhető pályát is tartalmaz majd.
Akkor összesen hány pálya van?
-
Cyberpunk
félisten
Hát én azért el tudok képzelni. Maradhat ez a méret nem kell nagyobb, sem kisebb. Viszont RGB-s FHD felbontású kijelző. SAMOLED maradhat. Mert mért ne.
Valami 4 magvas cucc bele, 2 GB ROM. Nagyobb akkumulátor minimum valami 3-4000 mAh-s dög. Némi fém a házban, vagy valami más, csak ne gagyi műanyag legyen. És a legfontosabb oldalra kicsúsztatható fizikai qwerty billentyűzet. Azonnal cserélném a Note-ot, mondjuk a qwerty válna csak valóra, akkor sem lenne kérdés a csere.
-
a.sebi
őstag
egy bitztos ez telefon az aminél jobbet elképzelni ne tudok....nagyon bejön....várom az ics....
-
Cyberpunk
félisten
Én is várom ezek a kínai kiszivárgott valamire épülő béták hagynak némi kívánni valót maguk után.
Apropó viszont az S-Pen pontatlanságán azért javíthatnának. -
Apika
addikt
Eleinte nálunk a családban is "érdekesnek" tartották a mérete miatt ezt a telefont. (3,5-3,7-es kijelzővel szerelt telefonokat használnak.) Mostanában otthon viszont mindig elkérik, mert "ezzel jobban látható minden". Azonban, nem otthoni használatra - telefonálás - még maradnak a régi mellett...
Én is kíváncsian várom, hogy milyen újításokat hoz az ICS...
-
Sanraith
aktív tag
Hú, az az integrálás felismerés bejövős volt!
-
sagit
veterán
Egy pontos és fix dátumot tudnék értékelni. Nagyon várom már, hiányzik az ICS.
a.sebi: szintén zenész... Barátnőm cserélné a blade-jét azonnal ha megtehetné. Nagyon megtetszett neki. Azonban hugom galaxy minit használ és elrémült ettől a dögtől
Apumnak is megtetszett, neki azért mert nem kell hozzá szemüveg neki.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Arthuro_Adam #8 üzenetére
A titok nyitja annyi, hogy aki kinézi ezt a telefont, tisztában van vele, hogy nem ez az ideális méret telefonálásra.
Mégis hajlamos kompromisszumot kötni, mert szeretne egy készüléket, amit még el lehet rakni egy kabátzsebbe vagy nagyobb nadrágzsebbe, feltűnésmentesen be lehet vinni egy értekezletre, de mégis ellátja a telefonfunkciókat és jól látható a képernyője, a telefonokhoz képest kényelmesen lehet vele böngészni, levelezni stb.
A kérdésedre válaszolva: ugyanúgy használom, mint eddigi telefonjaimat, a napi 5 perctől a másfél óráig.
-
Arthuro_Adam
őstag
Kicsit meglep ez a siker, de ez talán mutatja, hogy egyre kevesebben használják telefonként is a készüléküket.
Akiknek van, mennyit telefonálnak vele? Csak kíváncsiság. Persze a hatalmas emberek nem számítanak, nekik ez is lehet még kicsit
-
a.sebi
őstag
nah ácsi. ..én értem félre? tw mellett lesz tiszta gyári ics is? vagy most mi fene van?.....ugy értelmeztem a szövegkörnyezetből....lehet rosszul......
-
vakondvok
tag
Nekem tetszik
-
Robertoq
őstag
-
ROBOTER
addikt
Én ezeket a kamuvideókat betiltanám, mert ez a vásárló megtévesztése. Mondom ezt, mint Note tulaj.
A videókon mindig minden pörög, úszik, pattog, a valóságban pedig lényegében minden telefon 1-2 funkcióban szaggat, késlekedik, mást tesz, mint amit kellene. Sokszor még a egy kontakt kikeresése is örökkévalóság a kezdőképernyőről kiindulva.
-
debrejo
senior tag
Egyre jobban tetszik a Note, pedig ódzkodtam tőle mindig is, a mérete miatt. Meg kéne nézni élőben, asszem
-
Robertoq
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest