- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Angry Birds Space is előre telepítve ott figyel majd a menüben, a játék pedig 30 exkluzív, kizárólag a Note-on elérhető pályát is tartalmaz majd.
Akkor összesen hány pálya van?
-
Cyberpunk
félisten
Hát én azért el tudok képzelni. Maradhat ez a méret nem kell nagyobb, sem kisebb. Viszont RGB-s FHD felbontású kijelző. SAMOLED maradhat. Mert mért ne.
Valami 4 magvas cucc bele, 2 GB ROM. Nagyobb akkumulátor minimum valami 3-4000 mAh-s dög. Némi fém a házban, vagy valami más, csak ne gagyi műanyag legyen. És a legfontosabb oldalra kicsúsztatható fizikai qwerty billentyűzet. Azonnal cserélném a Note-ot, mondjuk a qwerty válna csak valóra, akkor sem lenne kérdés a csere.
-
a.sebi
őstag
egy bitztos ez telefon az aminél jobbet elképzelni ne tudok....nagyon bejön....várom az ics....
-
Cyberpunk
félisten
Én is várom ezek a kínai kiszivárgott valamire épülő béták hagynak némi kívánni valót maguk után.
Apropó viszont az S-Pen pontatlanságán azért javíthatnának. -
Apika
addikt
Eleinte nálunk a családban is "érdekesnek" tartották a mérete miatt ezt a telefont. (3,5-3,7-es kijelzővel szerelt telefonokat használnak.) Mostanában otthon viszont mindig elkérik, mert "ezzel jobban látható minden". Azonban, nem otthoni használatra - telefonálás - még maradnak a régi mellett...
Én is kíváncsian várom, hogy milyen újításokat hoz az ICS...
-
Sanraith
aktív tag
Hú, az az integrálás felismerés bejövős volt!
-
sagit
veterán
Egy pontos és fix dátumot tudnék értékelni. Nagyon várom már, hiányzik az ICS.
a.sebi: szintén zenész... Barátnőm cserélné a blade-jét azonnal ha megtehetné. Nagyon megtetszett neki. Azonban hugom galaxy minit használ és elrémült ettől a dögtől
Apumnak is megtetszett, neki azért mert nem kell hozzá szemüveg neki.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Arthuro_Adam #8 üzenetére
A titok nyitja annyi, hogy aki kinézi ezt a telefont, tisztában van vele, hogy nem ez az ideális méret telefonálásra.
Mégis hajlamos kompromisszumot kötni, mert szeretne egy készüléket, amit még el lehet rakni egy kabátzsebbe vagy nagyobb nadrágzsebbe, feltűnésmentesen be lehet vinni egy értekezletre, de mégis ellátja a telefonfunkciókat és jól látható a képernyője, a telefonokhoz képest kényelmesen lehet vele böngészni, levelezni stb.
A kérdésedre válaszolva: ugyanúgy használom, mint eddigi telefonjaimat, a napi 5 perctől a másfél óráig.
-
Arthuro_Adam
őstag
Kicsit meglep ez a siker, de ez talán mutatja, hogy egyre kevesebben használják telefonként is a készüléküket.
Akiknek van, mennyit telefonálnak vele? Csak kíváncsiság. Persze a hatalmas emberek nem számítanak, nekik ez is lehet még kicsit
-
a.sebi
őstag
nah ácsi. ..én értem félre? tw mellett lesz tiszta gyári ics is? vagy most mi fene van?.....ugy értelmeztem a szövegkörnyezetből....lehet rosszul......
-
vakondvok
tag
Nekem tetszik
-
Robertoq
őstag
-
ROBOTER
addikt
Én ezeket a kamuvideókat betiltanám, mert ez a vásárló megtévesztése. Mondom ezt, mint Note tulaj.
A videókon mindig minden pörög, úszik, pattog, a valóságban pedig lényegében minden telefon 1-2 funkcióban szaggat, késlekedik, mást tesz, mint amit kellene. Sokszor még a egy kontakt kikeresése is örökkévalóság a kezdőképernyőről kiindulva.
-
debrejo
senior tag
Egyre jobban tetszik a Note, pedig ódzkodtam tőle mindig is, a mérete miatt. Meg kéne nézni élőben, asszem
-
Robertoq
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest