- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak hogy ertsd miert es hogyan tortent ez velem elmondom, hogy egy hajos cegnek dolgozom egy nagyon jo pozicioban, alltalaban 6-8 honapig uton vagyok, szoval nincs arra idom, hogy napi szinten tartsam a tudasom. Egy szamtech sulit vegeztem 10 eve de az mar nem most volt....
Nem vagyok egy tudatlan barom, csak meglattam valamit, megtetszett, azt mondtak jo es megvettem.
Ha utolagosan atvaltom a dollart es elgondolkodom azon, hogy forintban mennyit vertem el ra a siras kerulget es ha itthon elnek ezt biztosan nem engedhetnem meg magamnak, de igy max olyan erzesem volt amikor kifizettem mint ha lett volna egy jo hetvegem......
A lenyeg pedig csak az, hogy leirtam miket probaltam es mi nem tetszett ennyi.....
Lehet mas teljesen boldog a laptopjaval, bar eleg sokan hirdetik oket hardverapron "asztali gepre cserelnem" opcioval. Szoval biztos vagyok nem en vagyok az egyetlen aki nem nem volt elegedett, csak en voltam az aki le is irta. -
Feruendios
tag
A "Gamer" notebook leginkább az erős, de nem válalati Notebook kategória manapság, tehát ha Core i7 gép kell valami diszkrét videó kártyával de nincs rá 2000$-od akkor valamelyik Gamer Notit fogod venni.
(Mire kell a Core i7, Apache, Mysql, VM és még szeretnéd ha evilági életedben lefutna egy compile Visual Studióban) -
pulyka jocó
senior tag
Fps-játékosok miért ne jászhatnának konzolon?
Nem szeretem azt a hisztit, amikor irják hogy konzolon nem lehet fps-t játszani... De, igenis lehet, megkell nézni pl az ujabb BF játékokkal hányan játszanak konzolon, coddal is nagyon sokan játszanak konzolon, overwatch, doom stb... ha senki nem akarna konzolon fps-el játszani akkor nem adnának ki rájuk ilyen stilusu játékot.
Nem vitakeltés miatt irtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 2
- Riasztó topik
- Asztalos klub
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest