- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor901113
tag
Pedig úgy tudom hogy a "volt Auchan" árul vagy árult 69.990-ért Samsung 32" HD Ready tv-t. Tudom mert az maradt volna végső esetben.
Nem csak náluk lehet kapni: samsung 32" hd ready lcd illetve full hd 83k-ért
De ha jobban utána nézel, biztosan találsz olcsóbban!
-
DeFranco
nagyúr
Új áron mennyiért lehet megkapni most egy hasonló méretű és felbontású TV-t? Édesanyámnak kellene egy 32" körüli hdready vagy fullHD TV, nem kell sokat tudnia, de 80k alatt nem találok.
-
k.
őstag
válasz
gabor901113 #4 üzenetére
Igazából teljesen igazad van, mondom a telkünkön az olcsóbbik kivitele annak a TV-nek ott figyel, szóval tudom miről beszélsz.
Csak durva belegondolni, hogy 2006-ban 450 ezer forintért lehetett azt a Sony TV-t megvenni, most pedig 40 ezerért bárki viheti....Szóval arra értettem, hogy az a Sony a maga idejében magasabb kategóriás termék volt, mint most ez a Samsung.
De hát a technika ennyit fejlődik. Nálunk is egy 120 ezres Sony váltotta 1.5 éve, és klasszisokkal jobb.
Akkor tanultam meg, hogy egy TV-ért 200-nál többet nem igazán érdemes adni, inkább 2-3 évenként lecserélem. -
Vakegérke
félisten
Szerintem jó vétel volt, használd egészséggel.
-
gabor901113
tag
Jó nem mondom, amikor a Sony-hoz is hozzájutottam ... hát gondold el hogy az volt az első tv-m ami nem hagyományos
Tényleg imádtam kb 2 évig volt meg, de az utóbbi időkben már szörnyű látvány fogadott ahogy beültem a kanapéra. Tehát a külcsin (és a súly) ami jelenleg sokat lendített azon hogy tv csere történjen!
Bár mondom nekem kb 2 évig volt meg a Sony és azt is olyan 50-60k-ért tudtam megvásárolni, most pedig 40k-ért adtam el.Ha megtehetném akkor igen, én is úgy gondolnám/gondolom hogy az még egy egészséges határ! (150-200k)
-
k.
őstag
Ne szidd azt a Sony TV-t.
Mi 2006-ban majdnem olyat vettünk, aztán a gyengébb modell, az S32A10 lett.
Igaz, már a telken második tv-ként funkcionál, de szép emlékek fűznek hozzá.
Mondjuk az pont zavart annó, hogy nem a jobbik kivitelt -az általad leszólt V sorozatút - vettük, de már mind1, akkor nagyon drága volt, 450 ezer forint, ezt pedig 100-assal olcsóbban megkaptuk.
Brutális egy mai komolyabb TV értékvesztése, 150-200nál tényleg nem éri meg többet adni értük. -
gabor901113
tag
Valószínű azért nem is gondolkodtam el Full-HD tv-n mert őszintén szólva nem is láttam élőben egy normális minőségű műsorral vagy filmmel... de elképzelhetőnek tartom hogy ha meglátnék egyet akkor meglenne az újabb cél
Igen a 32" épphogy elég.... vagy mégsemAz volt a gond hogy a 102cm-es tv-k már igencsak drágábbak, de ha legközelebb tv vásárlása előtt állunk akkor már mindenképpen egy legalább 102cm és full hd lesz az alany!
Az az 50" azért nem lehet gyengeahoz már egy jókora nappali is kell ám
Köszönöm a hozzászólásod!
-
mrlt
tag
Mindenképpen előrelépés a régihez képest, de mondjuk én már nem vettem volna megint 1366x768-as felbontással tv-t, mert nem lesz igazán "mellbevágó" a különbség. Mentségedre szóljon hogy jó áron jutottál hozzá. A média lejátszó is értelmét veszti ha monitorként használod, meg a digitális tuner sem olyan nagy dolog, mert úgyis a beltériről jön az adás. Viszont a kisebb fogyasztás, a szebb kép, és a könnyebb súly miatt megérte.
Az érintőgombokat viszont meg fogod utálni, volt nekem ilyen hasonló egybe monitor-tv-m. Egyrészt nem volt mindegy hogy nyúlok hozzá, mert nem mindig érzékelte az érintést, de amikor igen akkor volt hogy duplán is, másrészt a lakkozott előlap egy giga nagy ujjlenyomatmágnes, ami meg egy idő után nem túl esztétikus. Még szerencse hogy volt hozzá távirányító.
Nekem is "buta" 32"-es HDReady tv-m van, de én inkább gyűjtögetek, egy 50" környéki Full HD 3D tévére.
A 3D igazából nem izgat fel annyira de ha már veszek legyen benne minden, evés közben jön meg az étvágy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KONZOL beárazás
- Óra topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged