- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Persze, aki AIO-t keres, az vagy mélyen a zsebébe nyúl, vagy kompromisszumképes.
Most megnéztem, az MS honlapját, hogy aktuálisan mennyibe fáj a win7 (én a sulitól kaptam ingyen), és ez fogadott:
[link a képhez]
Én behaltam, hogy az eurót 15Ft-ért számolják. Aztán rájöttem, hogy 15euró lesz majd a win8. Ez az egész akció továbbra is nevetséges, de a reklám igen kétértelmű.
(Ha beválik az első gondolatom, hogy 1EUR=15HUF -fal számoltak, akkor jelenlegi árfolyamon 76000Ft lett volna a win8 szuperakciósan...)
Én néztem csak be ezt elsőre, vagy ez tényleg ennyire félreértheő? -
mepet
addikt
Az előzőekben mindenki azt szajkózta, hogy "ez irodába való".
2 irodába is ajánlható all-in-one masina:
Lenovo ThinkCentre Edge 71z 170ezerért i5-tel
HP Pro 3420 155ezerért G630-assal
Drágábban mindből van erősebb konfig.
Ezek közül egyiknek sem 24colos a monitora. Nem tudom jártatok-e már irodában, de én még nem láttam senkit (főleg nem a napi 8órában táblázatkezelő Mari nénit), akinek 24colos monitora lenne... El sem férne, office-hoz nem praktikus, és a főnök sem nézné jó szemmel, hogy neki kisebb a monitora.
No meg munkára való használat esetén fontos az üzembiztonság, tehát (kis sarkítással élve) a márka.
Tehát a lényeg: a Gaba csoda otthonra való, ha szépen csillog majd a műanyag a neon alatt, tuti haza is viszi sok "szakértő" a mediamarktból...
-
mepet
addikt
Miután megláttam azt a dizájnpécé mellé adott ocsmány vezetékes egeret az egyik képen, elég nehéz lesz meggyőzni arról, hogy ez nem szörnyen gagyi.
Már a képekről is szembetűnő az igazi Gaba (mű)anyaghasználat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- Everest / AIDA64 topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Gamer pc
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest