- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem sem érdekel a külseje. Az alap user azt se tudja, hogy mi az a bloatware. Mi meg úgyis kipucoljuk. Engem jobban zavarnak a rendszerbe hegesztgetések. Eleinte hasznosnak gondoltam a stock Androidhoz képest a plusz fínomságokat, de aztán szép lassan rájöttem, hogy mindet meg tudnám oldani az automatizálómmal. Így viszont gyakran szaladok bele abba, hogy az automatizált folyamat rendben van, de mégsem működik. Stock Androidon működne, de egy Samu hegesztés keresztbe tesz neki. Legutóbb a mobiladat automatizált kapcsolásával fuccsoltam be. Képernyő bekapcsol -> mobiladat bekapcsol...na. A rolón levő kapcsolówidget szerint aktív és a beállítások menüben is ott a pipa. Csak net nincs. Pipa ki, pipa be és tádááám, van net. "Hát van ilyen, Csupi?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest