Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Hát nem. Jössz itt azzal, hogy én benyeltem a Samsung-Apple féle marketing maszlagot, miközben egyiket sem dícsértem egy árva szóval sem. Meg lehet nézni hány kommentem van, apple, vagy samsung topikokba. Nagyjából nulla, mivel az egyiket kifejezetten gyűlölöm az üzletpolitikája miatt, a másikat pedig képtelen vagyok komolyan venni. Soha nem vettem egyiktől sem készüléket. Amiről én beszélek, az a piac. A legkeresetebb telefonok, a prémium kategórában, jelenleg az i6/i6p, S6, note. Ezekből adják el a legtöbbet, és ezekre tekint a piac nagyrésze úgy, mint prémium telefonokra. És ezek mindegyikén ott vannak a fizikai gombok, nem sporolták le őket. Ezek jelenleg a top shelling productsok, nem pedig az általam dzsunkának titulált, a fentiekhez képest minimális mennyiségben eladott készülékek. Az MS mégis ezeket követi a szoftveres gombokkal, nem azokat a flagship modelleket, amiket visznek mint a cukrot. Hot irreleváns, hogy te mit tartasz a legjobbnak, ha a piacról beszélünk, és ehhez nem kell egyik márkát sem szeretni.
Ha nem vagy képes felfogni amit írok, és jössz ezzel a Samsung bérenc hülyeséggel, akkor ne haragúdj, ha nem tartalak kellően értelmesnek a további csevejhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest