Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Assdak

őstag

válasz D4ni #132 üzenetére

Hát nem. Jössz itt azzal, hogy én benyeltem a Samsung-Apple féle marketing maszlagot, miközben egyiket sem dícsértem egy árva szóval sem. Meg lehet nézni hány kommentem van, apple, vagy samsung topikokba. Nagyjából nulla, mivel az egyiket kifejezetten gyűlölöm az üzletpolitikája miatt, a másikat pedig képtelen vagyok komolyan venni. Soha nem vettem egyiktől sem készüléket. Amiről én beszélek, az a piac. A legkeresetebb telefonok, a prémium kategórában, jelenleg az i6/i6p, S6, note. Ezekből adják el a legtöbbet, és ezekre tekint a piac nagyrésze úgy, mint prémium telefonokra. És ezek mindegyikén ott vannak a fizikai gombok, nem sporolták le őket. Ezek jelenleg a top shelling productsok, nem pedig az általam dzsunkának titulált, a fentiekhez képest minimális mennyiségben eladott készülékek. Az MS mégis ezeket követi a szoftveres gombokkal, nem azokat a flagship modelleket, amiket visznek mint a cukrot. Hot irreleváns, hogy te mit tartasz a legjobbnak, ha a piacról beszélünk, és ehhez nem kell egyik márkát sem szeretni.
    Ha nem vagy képes felfogni amit írok, és jössz ezzel a Samsung bérenc hülyeséggel, akkor ne haragúdj, ha nem tartalak kellően értelmesnek a további csevejhez.

Új hozzászólás Aktív témák