Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
válasz
üzenetére
Mennyiben változott? Az emberi szükségeltek egy jottányit se változtak uszkve 2000 év alatt.1982-ben is szórakozni akartak az emberek és dolgozni egy computeren. Ma mit szeretnél csinálni? Dolgozni, de leginkább szórakozni. Be kell lássuk, nincs új a nap alatt, csak másként hívják. Ezekre alkalmas az RT? Hajaj!
-
P00By
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Okostelefonban is főleg a Nokia viszi a WP-t.
-
calocsay
tag
válasz
daniel909
üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy a C64-hez anno hány app volt elérhető? Nagyjából semennyi. És mennyit csináltak? Megszámolni se lehet. Végül mennyi C64 talált gazdára?25 milliót adtak el belőle világszerte, ami minden idők legnagyobb példányszámban eladott számítógépe volt. Megjegyzem az akkori 525$-os ár nem is volt filléres cucc, és persze akkor nem volt válság, de az appok hiánya hát finoman szólva is nonszensz kifogás.
-
tamas1985
tag
Szerintem is bukás lesz.
Már csak a méret miatt is, a legnépszerűbbek 7-8"ak.
Szerintem tudatosan haladnak a vesztük felé. -
dreamdancer
őstag
Hol olvastad azt a 4,5%-ot? Én valami 1% körüli részesedésre emlékszem tabletes piacon, az is win8 + RT együtt. A WP nem jutott 4%-ig bő 3 év alatt, nem hogy az RT...
Sok gyártót már eleve nem érdekelt, mostanra pedig kb mindenki letett róla, legalábbis én vagy fél éve nem emlékszem új RT-s tablet bemutatására vagy hogy bármelyik gyártó ilyenen dolgozna - a Nokia kivételével. Még a MS 2. generációs Surface RT-jéről se ömlenek a hírek, csak hogy nem bírnak az első eresztéstől megszabadulni. Nem, nyilván nem bukott a rendszer, meg a papagáj se döglött, csak pihen a hátán fekve.
És nem csak az árral volt a baj, bár kétségtelenül azzal is mellélőttek, a kábé másfél éve szinte változatlan iPadből még mindig sokat eladnak sok pénzért, szóval van kereslet a drága cuccra is. Ha jó.
-
callmeakos
veterán
Na a Microsoft csak nem képes belátni, mekkora hulladék ez az RT. Szerencse hogy ilyen helyzetekre van egy olyan "csatlós" mint a Nokia. Mikor már mindenki kihátrál az RT mögül, akkor jön a Nokia. És a specifikációt nézve, ez se lesz egy Nexus 7 ár/érték kategóriájú cumó, szóval garantált a magas ár...

-
P00By
nagyúr
Ha a Nokia kihoz egy RT-s tabot, akkor fel fognak lendülni az eladások. Ennek a jelentősége már más kérdés...
-
daniel909
addikt
miért lenne bukás az RT? sok helyen olvastam de konkrétan miért? mert nincs hozzá elég app?
(#89) calocsay: igen, erre gondolok én is. fogalmam sincs rt-re milyen appok vannak, de ott a böngésző. egy tableten már kényelmesen lehet használni ezeket, csak ugye a push akkor kiesik. de egy jó árért cserébe simán elnézhető. főleg úgy, hogy ki tudja hova fog fejlődni még, és valószínű (ahogy írtad is) robbanásszerűen fog nőni az alkalmazások száma.
szóval az emberek nagy részének a jelenlegi formájában is elég egy rt-s tábla. de linkelhetnétek egy win rt-s store-t mert kíváncsi vagyok rá nagyon már. -
calocsay
tag
Én se értem mi a gond az RT-vel. Ugyan úgy csak a store-ból tölthetsz le hozzá cuccot, mint az iPad-re. Semmi különbség ezen a téren, zárt rendszerről beszélünk. Kérdés, mit akarsz csinálni egy tableten, amit az RT-vel nem tudsz megcsinálni? Hát nagyjából semmit. Erről van szó. Böngészni akarsz majd? Hajrá. Skype-olni időnként? Tolhatod. Facebbok, twitter, yahoo, youtube? Ami a csövön kifér. Játszanál ha úgy tartja kedved? Nem akadály. A hátlapi kamera az egyetlen "hiány", csak kérdés, ki akar 10"-on kamerázni? Kinek kényelmes 2 kézzel fotózni, hogy beborítok mindent és mindenkit, aki mögöttem áll és szintén fotózna. Dolgozni akarsz rajta? Semmi gond, rácuppantod a billentyűzetet és tolhatod, alapból rajta van az office, amit valljunk be azért irtózatosan ütős párosítás. Egyszóval nem igazán értem mi a gond az RT-vel. Mindennapi használatra, gyors net elérésre, adatátküldére, applikációk futtatására hibátlan. Az appok korlátozott száma meg portolás kérdése. Ha jó árat adnak neki, mint az mostanában sikerül, akkor rárippan India és Kína és máris megéri portolni az appokat. 1 hétvége alatt tízezrekkel növelhető az átportolt appok száma. Én is mostanság tervezek egy hasonló méretű tabletet venni, kíváncsian várom az árcédulát, engem a legkevésbé sem riaszt el az RT. Szerverként nyilván nem fogom használni, de Androiddal se nagyon kell és iOS-el se. :-D
-
azopi74
addikt
"Korlátozott képességeit figyelembe véve az Office RT változatának, gyakorlatilag semmire nem használható jobban, mint az alternatívák más rendszereken sőt állítom, hogy rosszabbul, mivel nem érintős környezetre van felkészítve."
Te tudod, hogy miről beszélsz egyáltalán? Tudod, hogy miben van "korlátozva" az Office RT az Office 2013-hoz képest? És tudod, hogy mik a más rendszeren elérhető alternatívák? Ne beszélj már olyanról, amiről gőzöd sincs! Én tudom, ismerem az összes alternatívát, mert egy ASUS transformeren végigpróbáltam mindet, katasztrofális mind. Érintőképernyővel és fizikai billentyűzettel egyaránt.... Minden szempontból gyalázatosak (feature-ök, kezelhetőség, sebesség). Kb mintha egy Office Webapps-ot vagy egy Google Docs-ot hasonlítanál a MS Officehoz.
Még a Lumiámon a zseboffice is ezerszer használhatóbb, mint az androidos szarságok. -
Te is felhoztad a mobil részt, úgy ahogy én is
, szóval hogy mire lenne igény, azt már szerintem mindenki tudja...A Microsoft nem húzta ki a gödörből a Nokiát... Ez egyértelmű.. Lehet sok Android-os van már piacon, de a Nokiánál most széllel szembe ...-gynak és persze, szép és jó nem akarnak beállni a Droid-os vonalba, / egy az, hogy akkora hátránnyal indulnának.. /
Ez van, meglátjuk mi lesz a piaccal.
Amúgy RT-d van, hogy ennyire pártolsz mellette?

@woland_y2k: Akkor úgy mondom, egyelőre nem hozza a Nokia szemszögéből várt megváltást, és ez kifelé is érződik

-
azopi74
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
1. ez a topik táblagépről szól, nem mobilról
2. kit érdekelne egy androidos nokia? Van annyi az androidos vackokból, mint a szemét, lehet választani....Amúgy meg vótmá, minden Nokia topican van legalább egy ugyanilyen tartalmú és színvonalú hsz.
-
Armagedown
őstag
Nagyon el vannak tévedve a Nokiánál, olyan kellene gyártsanak amit el is lehet adni , amire igényük van az embereknek mint pl Andoidos mobilt
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha már bukta lesz, remélem bukik vele a Nokia vezére is.
-
vicze
félisten
Csak hogy tisztázzuk a fogalmakat AT&T-nál ez a prepaid. Azaz előfizetés hűség nélkül. A kátyásat ott "Pay As You Go"-nak hívják.
Illetve ha azt hiszed, hogy a WP8 appok portolása egyszerű, akkor WP fejlesztő ismerősömhöz irányítanálak, aki élből gyűlöli az RT-t és tele van a töke a snap-pel (kötelező Storeba) és a 8.1-ben előre örül az újaknak...HW-t elnézve ez egy 400-500$-as tablet(bár inkább több), és mivel RT, hát sok jót nem jósolok neki. Miután a Nokia látta, hogy a MS hogy befürdik vele, ezt kiadni...
"Egy MS Office viszont elég nyomós érv lenne az RT mellett"
Ezt megmagyarázná nekem valaki hogy mi a fenéért? Ugyanis mi a fenét csinálsz vele tableten? Jegyzetelsz, azt lehet máson is nem kell hozzá Word. Korlátozott képességeit figyelembe véve az Office RT változatának, gyakorlatilag semmire nem használható jobban, mint az alternatívák más rendszereken sőt állítom, hogy rosszabbul, mivel nem érintős környezetre van felkészítve. -
crue
őstag
Néhányat biztosan eladnak belőle, mert nokija lesz ráírva.
-
WinPho
senior tag
Engem egyre inkább érdekel egy RT-s tablet. (Surface, ha már ennyire leárazták...) De ha a Nokia a MS házasság miatt ezen a téren is virít mind árral, mind Nokiás alkalmazásokkal, akkor már találtak egy vevőt!

-
azopi74
addikt
Android se indult fényesebben a tablet piacon, azt se vették sokáig, ott szenvedett "hosszú negyedéveken át" (ez persze relatív, de ezen a dinamikos piacon nevezhetjük hosszúnak ezt az időszakot
távol az Apple nyomában .Mert ugyanazokkal a problémákkal küszködött sokáig, mint most az RT. Túlárazott, iPad-et felülről "alázó" termékek, kevés brand gyártó, tabletes appok teljes hiánya, (ez még most is így van, iPad-nek még mindig nem érhet a droid a közelébe ebből a szempontból), => vevői érdektelenség.
Aztán amikor rájöttek a gyártók, hogy így nem fognak tudni labdába rúgni, és leszálltak a földre, hirtelen meglódult a droid szekere, és láss csodát, most már az appokban is kezd felzárkózni.
-
Én nem jelöltem meg árkategóriát
mivel van teljes értékű Win8-cal telepített Intel ULV platformos gép.Így nincs kérdés... az más szegmens, ezzel tisztában vagyok...

"iOS-en meg Androidon sem mennek az x86-os programok, mégis veszik őket." - jah, veszik őket, csak az RT-s tableteket meg nem... És ennyi

De nem lesz itt csoda, itt 100 ropi alatt nem lesz se RT, se 8...
-
Mr. Double B
tag
Jaja nekem is feltűnt
.Egyébként én legutóbb amikor a nagy vizen túl jártam, majdnem vettem egy Surface-t, mert az Office-al teljesen jó lenne suliba, utazáshoz, meg ágyban netezni. De ennyiért, meg ahogy a Tegra néha belassult a boltban ahol néztem.... Viszont én 2 éve Lumiázok, Win8-as a laptopom, szóval egy jó kis Lumia Tablet simán bejövős lehet.
-
azopi74
addikt
"x86-os programok tudtommal nem futnak ARM-os környezetben..."
Állítottam az ellenkezőjét? Én arra reagáltam, hogy "nincs átjárhatóság"
És ki nem sz*rja le az x86-os programokat egy telefonon vagy tableten?
iOS-en meg Androidon sem mennek az x86-os programok, mégis veszik őket.
Egy MS Office viszont elég nyomós érv lenne az RT mellett, de annyira azért nem nyomós, amennyire túl volt eddig árazva.Ugye nem arra gondolsz, hogy Windows 8 majd betör a tablet piacra, mert azt nem tabletekre szánják, hanem érintőkijelzős notebookokra/ultrabookokra/convertible-ekre, de az még másabb árkategória - maximum az Intel álmodozik 200 USD-s Windows 8- as táblákról.
-
-
NGA
addikt
-
-
azopi74
addikt
"Pl: Asztali Win8 és RT között nincs átjárhatóság,"
Miért ne lenne?
"egyik X86-os , másik ARM alapú.... "
És szerinted, melyik az előny, és melyik a hátrány egy tablet esetében (mert a WinRT-t tabletre szánják , nem pedig csúcs notebookokra, desktop windows alkalmazások és játékok futtatására)
Az más kérdés, hogy brutálisan félreárazták az első RT-s cuccokat, valóban akkora összeget elkérve érte, amiből egy átlagos notebook is kijön.WinRT megbukott, mint notebook OS, de sikeres lehet, mint tablet OS, ha végre tényleg jönnek a tabletek, tablet árban.
-
NGA
addikt
RT: MUI alapú Windows. Tulajdonképpen a Windows 8 metro felülete van rajt, azaz azokat az alkalmazásokat lehet feltelepiteni, ami a Windows Store-ban vannak.1 kivétel van: Az Office, ami desktopon fut.
Win 8: A Windows desktop és az RT MUI felületének összessége. Tud futtatni desktop (Photoshop pl) és MUI alkalmazásokat is a Windows Store-ből. Azaz mindent amit a Windows 7 és a Windows RT.
Kb ennyi
-
AMD Power
titán
Ezzel a specifikációval elég ütős lenne!

-
azopi74
addikt
válasz
Mr. Double B
üzenetére
+1
Úgy látom, másodpercre pontosan egyszerre írtuk majdnem ugyanazt

-
-
azopi74
addikt
"RT hanyatlásakor adnának ki RT-s táblát? Ennyire fordítva ülnek a lovon?"
Milyen hanyatlás? Most született alig egy éve. És egy év alatt 4,5% a 0,5%-ról? Nem mondom, hogy sok, de ki számított ennél többre? Csak most jön a második eresztés, a MS tanulni szokott az általában jellemző első generációs botladozásokból. Kivéve, ha annyira késve jön a termékük egy adott piacra, hogy már nem érdemes belefektetni energiát, mert mire megtérülni, eltűnik az adott eszköz piaca (lásd Zune)
Az ár kritikus lesz, ha ennek is úgy elcseszik az árazását, mint az első RT-s OEM cuccoknak és a Surface-nek, akkor bukta lesz ez is.
-
Mr. Double B
tag
Biztosan megfogtok kövezni, de szerintem az RT-vel csak 2 baj van, a Surface RT ára és a Tegra 3 teljesítménye. Ha 200-250 dollár között adnák, touch cover beleértve, teljesen jó lenne a Snapdragon 600 v 800 társaságában. A legtöbbször azt szokták kritizálni, hogy nem futtat x86 programokat - érdekes ez az Android és IOS tábláknál ez sosem szerepel negatívumként. 50-60 ezer forintért semmivel sem lenne rosszabb választás mint egy olcsó Androidos cucc. Ha a Nokia nem követi el igyan azokat a hibákat mint az MS és nem akarják Ipad árban adni, én benevezek.
-
halkow
őstag
Most lehet hülyeséget kérdezek de mi a külömbség az rt meg a 8,8.1 közöt az rt aza 7 es wp?vagy valami gépi navaja? és mér bukás?
-
SPY0817
aktív tag
Érdekes, de nem túl meglepő. még lehet is valami ebből ha a végén a cédula mint előbb írták nem lesz elszállva és 100k alatt és nem csak úgy, hogy 99999Ft

Attól, hogy az Asus az RT vonalat beszüntette még lehet benne létjogosultság.. pláne ha a Nokia Windows 8 vonalon is beszáll az appok készítésébe.
WP 7-8 vonalon is szépen teljesítA Surface RT nekem tökéletes lett volna, ha lett volna hozzá a Pro hoz járó toll de sajnos a kijelzőben is volt különbség így hiába lenne toll hozzá nem használható úgy.. és a terv alapján ehhez járni fog szóval ha ez lesz akkor nálam nyert ügye van.
(PDFre jegyzeteléshez szeretnék majd tabletet de a droidok kilőve esetleg abból max akkor ha e-ink kijelzős..)
-
Akkor, amikor az RT hanyatlik a Nokia bevállalja...?
Persze oké, a fejlesztés akkor kezdődött amikor még az RT-nek se híre, de már hamva... Good things
-
NGA
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
Windows Desktop programokat nem futtat. MUI-sat igen.
(#56) BoC1ka:
Mit nem értesz? A Surface is RT-s, a Nokia is az lesz. Nem azt állitottam, hogy 200 dollár lesz, hanem azt, hogy elképzelhető, hogy mint az 520-nál is, a Nokia benyomul az alsókategóriás piacra. A 200 dollár egy jelképes összeg volt.
Én nem erre a tabletre irtam a 200 dollárt, hanem egy RT-s tabletre, mivel az első hozzászólásban az volt, hogy az RT halott. Érted már?
-
BoC1ka
senior tag
Elkezdtük a 100dollárost 520at vitatni, majd írom emellett, hogy a nokia tabja komoly, tuti 120 felett lesz az ára...erre írod a Surface-t? hogy mennyi? Nokiának mi köze ehhez?
Jelenleg a wayteq 8gb os verziója 160 dollár, itthon 32 ezer forint..ennyi erővel ezt is írhattad volna.

De ne fűzz párhuzamot egy átlagos tudású tucattelefon és egy felsőkategóriás tablet között...szerintem
-
Sztif
aktív tag
A Surface számomra az egyik legtetszetősebb táblagép formaterv
Kíváncsi leszek a Nokiáé hogy fog kinézni.Sajna nem vagyok nagy Win8 fan, leírná vki mik a főbb különbségek a Win8 és az RT között, utóbbi sokat foglal a tárból az már tiszta... THX
-
pusszycat
nagyúr
Hihi, tele lesz a youtube a "How to install android on Nokia Tab"-al így még akár jó is lehet…

-
cairojack
aktív tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Az orosz titkosszolgálat most áll vissza az írógépekre, szóval lesz piacuk...

-
NGA
addikt
válasz
dreamdancer
üzenetére
Pont annyi, mint a 16 gigás ipad mini. És itt kapsz egy Office-t hozzá. És bővitheted SD kártyával, igy annyira már nem rossz. Ha valakinek nem játékra kell, hanem általános használatra, akkor értelmes alternativa. Épp azon filozom, hogy eladom az ipad 2-esem, és veszek egy 32 gb-os rt-t.
-
dreamdancer
őstag
Az a $349 tényleg nem rossz ár, még ha a 16 GB-os konkurenciával vetjük is össze, mert az RT ugye bő 14 GB-ot megesz a háttértárból. De egy kvázi bukott OS-szel kevesen akarnak gépet venni.
Az RT mögött jelenleg gyakorlatilag egyetlen gyártó sincs, a MS a beragadt Surface RT-t árazza egyre lejjebb, hogy megszabaduljon tőlük - erre a Nokia most száll be?! Csak gratulálni tudok, javaslom, indítsanak írógép-gyárat és mozduljanak rá a személyhívó-bizniszre is, sok sikert!
-
NGA
addikt
Én nem azt irtam, hogy 200 dollár lesz, hanem leirtam egy feltételezést, hogy mi lenne, ha igy hoznák ki. A Nokia képes meglepetést okozni a piacnak, mint ahogy megtette az 520-al is. Biztos, hogy nem 200 dollár lesz, de előfordulhat, hogy kihoznak egy kisebb, akár a Surface-vel egyenlő hardverű változatot is, és azt mélyen beárazzák.
(#48) dilajoska1: Ez picivel van felette a 300 euronak: 329 euro
-
dilajoska1
őstag
Én már nem értem, mindenki azon panaszkodott hogy milyen drágák a Windows 8-as táblagépek és elvileg ezért is áldozik le az ipar, most meg mindenki 200-300 dollár/eurot emleget

-
cairojack
aktív tag
Tudom írták már, de szvsz RT-vel instant fail...
(Koncepció szinten meg a Surface trilliószor jobb, más kérdés, hogy itthon 250k (NGA kollégának kommentje után utána néztem. Egy helyen van Surface RT 100k-ba, gondolom próbálnak elsózni egy beragadt darabot. Hivatalos ára még mindíg 250k), ami vicc, különösen, hogy a legtöbb embernek 5 perc használat után ingyen sem kéne.) -
gerilee
aktív tag
Te tényleg hiszel abban amit írsz? Erősen korlátozott olasz tudásommal is megértettem, hogy az általad linkelt ajánlat nem a klasszikus (általunk dominóként emlegetett) prepaid csomag, hiszen egy automatikusan aktiválódó 20 ill., 30€ havi díj kapcsolódik mindkettő csomaghoz.
Kérlek olyat mutass, ahol tényleg prepaid csomagban (szabadon határozhatom meg mikor, mennyit töltök rá) lehet 0€ért elhozni a S4-et...(#36) BoC1ka:
Két eset van. Az első, valószínűbb opció, hogy sz*rházi lehúzós rohadék bandák a magyar szolgáltatók. A második, hogy a Nokiának megtetszett az Apple árképzési politikája, miszerint 100$ = 100€. Így viszont már majdnem helyes a 34e HUF. Én az elsőre szavazok... -
BoC1ka
senior tag
válasz
Naughty9011
üzenetére
Viszont a 34 ezer forint sem éppenséggel 100 dollár

Más: Hardvert látva ez bizony csúcskategória, tuti 120 felett lesz...forintban
-
törölt tag
Fussatok az életetekért! Isten óvjon minket a Windows RT-től!

-
tome.jr
addikt
Nem úgy volt, hogy az RT megbukott?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
edward2
addikt
A pre-paid = domino tehát függő vagy a szolgáltatótól... attól mert nem jön havi számla a nevedre attól még a szolgáltató kezében vagy. Ne legyünk már nevetségesek.
És akkor kérésedre. Samsung Galaxy S4 0 darab euró
Tehát a logikátokkal élve az SGS4 0 forintba kerül. Ja nem.
-
NGA
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Előfizetés nem azonos a Pre Paid-al. A Pre Paid az a "dominos" ár, ahol annyit fizetsz, amit kiirnak, nem kell előfizetés hozzá.
-
Cyberpunk
félisten
RT? Ez ugye csak vicc?
-
dilajoska1
őstag
Hát igen legtöbben az előfizetéses árat nézik mikor tényleg a függetlent kéne nézni mert nagyon soknak esze ágában sincs venni előfizus telefont.
-
osztraksajt
őstag
Na a Nokia megint belenyúl a tutiba úgy látom Elop nem bír magával, vagy ennyire hithű katona és szemellenzősen megcsinálja amit "otthonról" diktálnak neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
edward2
addikt
Érted, hogy tudok venni SGS4-et 0€ért prepaidben?
Te érted mi a különbség függő és független telefon közt, hogy milyen kondíciók vannak a függő telefonhoz? Mert akkor értenéd, hogy a 99$ nem 99$.
(#20) pzstm
Komolyan. Még 1 oké nem érti. Tmobilnál veszel egy dominós telefont az független?
-
Márkosz
tag
Ez az RT-használata, butaság volt a Nokia-tól! Majd kiderül, hogy lesz e rá igény...

-
nekem a Surface jobban bejön kinézetre.
(OFF: szerintetek 130k-t megér egy 32 GB-os Surface fekete, német kiosztású Touch Coverrel, 2 év garival újonnan, abban az esetben, hogyha engem nem zavar a win32 appok hiánya és a Touch Cover kimondottan tetszik?)
-
dzsidzsas
tag
Egyet értek 300-400 körül lesz. RT- meg nem kell a kutyának se. Microsoftra is rárohad.
-
vipnolf
aktív tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
szerintem 1 év és az atom procik is lesznek olyan erősek, hogy kihajtják a 8.1-et gond nélkül
hogy az új gen procik használatáról már ne is beszéljek. na akkor fog beindulni igazán a táblapiac. és akkor fog kipusztulni az rt -
NGA
addikt
-
pauliboy23
senior tag
Bejövős, bár win8-al még bejövősebb lenne.
-
tjb007
nagyúr
"Az alábbi kémfotón a Lumia sorozat színeit és polikarbonát házát idéző készülék hátlapja látható"
Ezen a képen bármi lehet, még akár egy piros színű kartonpapír is, annyira semmitmondó.
-
NGA
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Te gondoltad volna kb fél éve, hogy 100 dollárért kapsz WP8 telefont? Senki nem hitte el akkor, hogy az alsóházba be fognak törni. Most mi van? Sláger az 520. Ki tudja mit hoz a jövő, előfordulhat, hogy csakazértis meglépik a 200-as küszöböt.
Én szivesen vennék az ipad helyett RT-t.
-
jacis
nagyúr
RT hanyatlásakor adnának ki RT-s táblát? Ennyire fordítva ülnek a lovon?
-
HawerKing
őstag
Szerintem is 200 dodo amit max meger....
-
NGA
addikt
Azért várjuk ki a végét.
Egyedül az ártól függ. Ha képesek kihozni 200 dollár környékére, mint ahogy kihozták a lumia 520-at 100 dollárra, akkor lehet erre is megugrik a kereslet, mint a WP8-ra. És a wp8 appok átportolása nem nagy művészet, ha jól tudom.
(#3) vipnolf : A bill opcionális, nem jár hozzá.
Nem hinném, hogy bukta az RT. Mivel továbbra is benne marad a W8, W8.1-ben, igy akinek elég a korlátozott Win, annak jó lesz. A bukta az ár miatt van, meg a kevés app miatt.
-
vipnolf
aktív tag
nem mellesleg ez a kicsúsztatós dizájn szerintem nagyon gáz. lehet csak nekem nem szimpatikus, de feleslegesen vastagítja akkor is a gépet, amikor csak tabletként használnád.
szerintem a tablet mizériában még mindig az asus dokkolós billentyűzetes akksis (sőt a transformer book-ban már hdd is van a dokkoló részben) megoldása a menő(#4) NGA: szvsz az rtnek annyi... hiba új terméket építeni rá (bill: hm, igaz... de csúnya akkor is
) -
AS
félisten
Ha Rt akkor már most bukás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, szóval hogy mire lenne igény, azt már szerintem mindenki tudja...

távol az Apple nyomában .

WP 7-8 vonalon is szépen teljesít

Kíváncsi leszek a Nokiáé hogy fog kinézni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)