- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNake^
tag
És azokon a 4k TV-ken baromi ronda a ''mezei'' FullHD, mivel szanaszét konvertálják meg húzzák hogy menjen a 4k képernyőre normálisan, a játékok is szebbek a natív FHD kijelzőkön.Amúgy ha ezt megoldják, ilyen kerettel, egy napig bírni fogja az akksi, akkor előre megmondom az árát : 599 euró a kicsi 16 gigás modell, a 32-es meg 699.Imádkozzatok ne legyen igazam
De sajnos elég gyakran az van...
-
halkow
őstag
Nem semmi ha ez összejön nekik akkor le a kalappal
QHD-nak szerintem már nincs értelme
gamer notiknál is maximum a fullhd a max szerencsére
és ugye van a blueray filmek szintén fullhd-val
na meg az új led tv-k nél is legtöbbje fullhd igaz létezik már 4k-is de azok baromi sokba kerülnekén így teszek idén megvárom a felhozatalt a samsung gs5 5,25" QHD-vel na és a note 4 5,9" szintén QHD -vel ha nem sokkal különböznek a tavalyi felhozatalból akkor lehet a note 3-at veszek én is
-
bajaki
őstag
Nem semmi.
-
Kasya
nagyúr
qHD-t a Nokia mar ezer eve tudja
Az Oppo lesz vajon megint az elso piacon a nagy felbontassal? Marketingnek jol bevalt az 5 idejeben is.
-
Griff55
senior tag
szimpatikus nekem ez az oppo
-
xmaas
őstag
Na erre kivancsi leszek ha tenyleg kijelzo merete ellenere akkora lesz mint egy atlagos 5" keszulek akkor zsir lesz, mar csak aksi is legyen ehez merten belove hogy azert egy napig docogjon el.
-
törölt tag
Ám igen, ekkora méretben is jöhet, és nem érdekel, hogy csak 1 napig bírja. Van melóhelyen is, meg otthon is töltőm, valamint a kocsiban. Az zavarna, ha csak akkor lehetne levenni a töltőről, amikor maxon van. Így, hogy feltehetem 2 percre is,és ez nem okoz gondot az aksinak, szerintem mindenért kárpótol. -
Hobbbyt
őstag
válasz
#13110016 #37 üzenetére
Azért.. van egy határ ami fölött ténylegesen értelmetlen.
Szerintem ez a határ 420-450ppi fölött van. Szóval abszolút hülyeség 5 colban a QFH. Azon kívül hogy erősebb hw kell alá semmivel nem nyújt többet. 441ppi-nél már a pentile-t se látod, pedig az lényegében 2 pixel. (azaz 4 subpixel)
Az embereknek nincs igényük rá.. az emberek nem azért veszik mert ez kell, hanem azért mert nincs más ami tudásban tudja ugyanazt, csak értelmes méretben. Ha lenne ugyan azzal a hw-vel 3 különböző méret (pl 4,5 - 5 - 5,5) akkor biztos hogy nem a 5,5 col győzne.
-
-
bteebi
veterán
válasz
Cyberpunk #32 üzenetére
A legtöbb DSLR nem támogatja a 4K videófelvételt (még a legtöbb full frame-es se), bezzeg mobillal már lehet 4K-s filmet készíteni. A fejlődési irány egyértelmű, úgyhogy én a jövő operatőreit nem 10 millás kamerákkal, hanem csúcsmobilokkal látnám el, mert utóbbiak nagyobb felbontású (=jobb) videót lőnek
. Mondjuk a Red Epic-re idén még nem fognak ráverni, de jövőre már majd remélhetőleg azt is legyűrik
. Az lesz majd a szép világ, 8K felbontású videó mobillal, natívan nézve a 6"-os 8K kijelzőn
.
#34: Oké, de a játékélmény
. (...az a példánál maradva pont az utóbbi esetben lesz jóval jobb, de ez nem mindenkit fog érdekelni.)
-
w333
félisten
válasz
#13110016 #33 üzenetére
Míg neked a 4k kijelzőn egy adott játék max. 10fps -el fog futni, addig nekem a 720p -n simán 50 fps lesz
(#35) bteebi
Nem is értem hogy minek még 4k videó felvétel ?
Magyarországon az emberek 40% -nak még full HD TV -je sincs nem hogy 4k, várni kell még ezzel szerintem legalább 3-5 évet -
nikilauda
senior tag
Arra azért kíváncsi leszek, hogy mikor fog ez a fejlődés lassulni és milyen másik irányba megy majd tovább.
-
geekthink
csendes tag
"Lencsevégre kapták az Oppo bejelentés előtt álló csúcsmodelljének minden korábbinál nagyobb felbontású megjelenítőjét"
Hát, szerintem meg az üres előlapot kapták lencsevégre egy kólásdoboz és egy bankjegy előtt - a méret szemléltetése végett. Kijelzőt nem látunk.
-
bteebi
veterán
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
...meg az oldalán
, de ez nem is a kijelző, csak a keret. Minden bizonnyal valós a káva vastagsága. Elég durván néz amúgy ki. De spec. ha meg tudták azt csinálni, hogy az 5,5"-os telefon kisebb legyen, mint egy átlag 5"-os, akkor csinálhatnának majd olyan 4,5-5"-osat is ("csak" FHD felbontással), ami kisebb, mint az átlagos 4-4,5"-os modellek, annak szerintem több értelme lenne. Amúgy hány PPI-s ez a kijelző? 7-800?
Mint egy falat kenyér. Desktop PC-knél nem tartunk ott, sőt a legtöbb LCD és plazma TV is "csak" FHD felbontású akár még 65" méretben is, erre fel a mobilokba meg már QHD felbontású panelt szerelnek
.
-
QwErTy42
addikt
Az 5 col értelmesen elférhet, ha vékony a káva. A 4,5-4,7 col is lehet kényelmes vékony kávával.
Kíváncsi vagyok, hogy a káva mennyire lehet még vékony. 1mm? vagy 0,5mm? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Bele sem szabad gondolni hogy a pénz a méretet szemléltetni van ott mi?
-
ripla
addikt
unalmasak már ezek a photoshopban 2 perc alatt összegányolt "kémfotók".
-
Brain75
senior tag
Miért QHD ???
A QHD az nem: 960*540 pixels ?????
Vagy én vagyok eltévedve ????
VGA 640 x 480,
QVGA 320 x 240,
HVGA 480 x 320,
WVGA 800 x 480, and
FWVGA 854 x 480.
Q stands for quarter,
H for half,
W for wide,
FW for full wide.
XGA 1024 x 768
WXGA wide XGA 1280 x 720 or 1280 x 800.
720p (1280 x 720) and 1080p (1920 x 1080) resolutions of HD televisions.
qHD at 960 x 540,
HD at 640 x 360Vagy itt az számít hogy az nagy Q. ?????
-
törölt tag
Nem értünk egyet.
Ám igen, ekkora méretben is jöhet, és nem érdekel, hogy csak 1 napig bírja. Van melóhelyen is, meg otthon is töltőm, valamint a kocsiban. Az zavarna, ha csak akkor lehetne levenni a töltőről, amikor maxon van. Így, hogy feltehetem 2 percre is,és ez nem okoz gondot az aksinak, szerintem mindenért kárpótol.
-
vittorio7
őstag
Jók a képek, még egy kis "bujtatott" reklámot is tartalmaznak.
-
w333
félisten
válasz
#13110016 #12 üzenetére
2k vagy 4k ?
komolyan kérdem ekkora kijelző méretben minek ?
A legerősebb Sanpi 800 -al is csak olyan gyors lesz mint egy 600 mhz -s ZTE Blade ... ehhez már kéne a legerősebb i7 -es processzor(#16) Cyberpunk
Ez így van ... na de a 4k felbontás ekkora kijelzőméretben kicsit vicces
-
Just486
senior tag
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Az IQ bajnok pedig legalább arra rájöhetett volna, hogy a tárgyak csak az előlap mögé vannak rakva, hogy megmutassák a kijelző méretét.
-
Roland31
csendes tag
Nekem most Note 3 van. Nem is szeretnék már kisebb kijelzőt. Jól használható számomra. Ez is jónak tűnik!
-
w333
félisten
Mi ez már megint 5.5 " kijelző ?
Remélem hogy a gyártók végre észhez térnek és a 4.3 / 4.7 méret lesz az alap -
tothmaxy182
őstag
A PhotoShop mester legalább azt megcsinálhatta volna, hogy a bankjegy ne lógjon túl a panel tetején...
-
AS
félisten
Az már káva
-
ABal
őstag
Úgy látom, a kínaiak ezennel felzárkóztak a(z eddigi) vezető gyártók mellé. Az ára azért döntő lesz.
-
törölt tag
Igen-igen, tudjuk, tök felesleges, értelmetlen ekkora méretben, miért nem akku.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lencsevégre kapták az Oppo bejelentés előtt álló csúcsmodelljének minden korábbinál nagyobb felbontású megjelenítőjét.
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest