- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én nem zárnám ki a Fujitsut, elég komoly tapasztalatuk van a témában (nekem is van itthon egy pentium2-es Lifebookom ésérintőképernyő van benne
). Egyébként pont nemrég olvastam egy tesztet amiben kiemelik a T902-ben lévő wacom kijelző pontosságát a konkurenciához (hp, lenovo) képest.
-
Ruuwa
tag
válasz
buvartacsko #7 üzenetére
Ez a típus valahogy elkerült eddig, most nézem, eddig használtan láttam, korrekt árakon. Pedig anno heteket töltöttem kereséssel, találtam is Fujitsu-kat meg Dell-eket, de előbbi nem tett túl jó benyomást, a másik meg Atom alapú volt. Köszönöm a hozzászólást, tegnap óta szebb a világ.
-
Khaal
őstag
HP az elsők között volt aki wacomos tabletet gyártott (TC1000) és sokáig meg is tartotta ezt a szokását, viszont úgy néz ki hogy a legutolsó ilyen modell a 2760p volt és máig se jött ki az utódja, nagyjából helyette van ez a Revolve, viszont ha jól tudom ebben már nem wacom rendszerű a cerka, hanem valami kapacitív megoldás. Lenovonál még kapható az x230 tablet wacomos kijelzővel, kérdés hogy mi lesz a sorsa, úgy néz ki mindenhol inkább az ujjal érintésre koncentrálnak, a stylus opcionális extra szerepre lesz száműzve, mint ennél a hp gépnél is.
-
Ruuwa
tag
válasz
buvartacsko #2 üzenetére
Akkor mi az hogy a HP mérnökei javítottak? Meg akkor miért nem mennek rá jobban marketing terén is? Jól sejtem csak valami alapvető technológiát raknak bele a Wacomtól? Teccik érteni, ez a kategória minőségben és árban is elvileg felső, akkor miért nem teszik a részévé a Wacom szolgáltatásait is?
Arra gondolok, hogy 300-400k huf-ért ez eddig mutatós techdemó, de szerintem sokat dobna a használhatóságán, ha mondjuk egy Intuos 3-4 szintű specifikációkkal rendelkezne a kijelző, és lehetővé válna a kényelmes Wacom stylus-ok használata. Ha ez már most is lehetséges, akkor meg tényleg elég vacak a marketingje.
-
Ruuwa
tag
...tollas bevitelhez használatos eszköz, ezen azonban javítottak a HP mérnökei...
Kíváncsi vagyok melyik gyártó lesz az első, aki a professzionalizmus jegyében "megtalálja" magának a Wacom-ot, és licenszeli a technológiájukat. Intuos minőségű érintésérzékeléssel már sokkal barátibb lenne az 1400$-os ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Egyedi ékszerdobozka
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest