Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én nem zárnám ki a Fujitsut, elég komoly tapasztalatuk van a témában (nekem is van itthon egy pentium2-es Lifebookom ésérintőképernyő van benne
). Egyébként pont nemrég olvastam egy tesztet amiben kiemelik a T902-ben lévő wacom kijelző pontosságát a konkurenciához (hp, lenovo) képest. -
Ruuwa
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Ez a típus valahogy elkerült eddig, most nézem, eddig használtan láttam, korrekt árakon. Pedig anno heteket töltöttem kereséssel, találtam is Fujitsu-kat meg Dell-eket, de előbbi nem tett túl jó benyomást, a másik meg Atom alapú volt. Köszönöm a hozzászólást, tegnap óta szebb a világ.

-
Khaal
őstag
HP az elsők között volt aki wacomos tabletet gyártott (TC1000) és sokáig meg is tartotta ezt a szokását, viszont úgy néz ki hogy a legutolsó ilyen modell a 2760p volt és máig se jött ki az utódja, nagyjából helyette van ez a Revolve, viszont ha jól tudom ebben már nem wacom rendszerű a cerka, hanem valami kapacitív megoldás. Lenovonál még kapható az x230 tablet wacomos kijelzővel, kérdés hogy mi lesz a sorsa, úgy néz ki mindenhol inkább az ujjal érintésre koncentrálnak, a stylus opcionális extra szerepre lesz száműzve, mint ennél a hp gépnél is.
-
Ruuwa
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Akkor mi az hogy a HP mérnökei javítottak? Meg akkor miért nem mennek rá jobban marketing terén is? Jól sejtem csak valami alapvető technológiát raknak bele a Wacomtól? Teccik érteni, ez a kategória minőségben és árban is elvileg felső, akkor miért nem teszik a részévé a Wacom szolgáltatásait is?
Arra gondolok, hogy 300-400k huf-ért ez eddig mutatós techdemó, de szerintem sokat dobna a használhatóságán, ha mondjuk egy Intuos 3-4 szintű specifikációkkal rendelkezne a kijelző, és lehetővé válna a kényelmes Wacom stylus-ok használata. Ha ez már most is lehetséges, akkor meg tényleg elég vacak a marketingje.

-
Ruuwa
tag
...tollas bevitelhez használatos eszköz, ezen azonban javítottak a HP mérnökei...
Kíváncsi vagyok melyik gyártó lesz az első, aki a professzionalizmus jegyében "megtalálja" magának a Wacom-ot, és licenszeli a technológiájukat. Intuos minőségű érintésérzékeléssel már sokkal barátibb lenne az 1400$-os ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egyébként pont nemrég olvastam egy tesztet amiben kiemelik a T902-ben lévő wacom kijelző pontosságát a konkurenciához (hp, lenovo) képest.