- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Minek támogatná a Nokiát, ott a pénzeszsák Microsoft. Szerintem ott is vannak előitéletek, nem csak nálam. Hatalmas leépítések, gyárbezárások, költözés Kínába meg akárhová. Addig számított a Nokia nemzeti kincsnek míg az MS/amerikai tőke/ nem tette be oda a lábát. Már nincs mit támogatni, segíteni, hisz csak kidobott pénz lenne. Ellenben egy újonnan alakult finn cég "főleg a Nokiából kiválva" kerülhet más elbírálás alá. A lényeg az ország szempontjából mit látnak belőle.
A finn kormány nem segít a Nokiának
Mivel a kormány a gazdasági élet egyébb területein részt vállal nemzetbiztonsági szempontból is így semmi sem lehetetlen. Ők jobban odafigyelnek a gazdaságukra, mint mondjuk mi.Nem muszáj válaszolni. Tudom hogy most a hajadat téped, de ez van tőlem mást ne várj.
-
MR007RM
addikt
Na ők talán már kaphatnának támogatást a finn kormánytól is. Végülis ha a pénz kérdése megoldott, akkor megtervezik és legyártatják vkivel a hardvert a szoftvert meg adják maguk.
-
MR007RM
addikt
válasz
Oppenheimer #35 üzenetére
"és szabad kezet adott a finneknek, hogy saját innovációikat is behozzák a platformba"
Volt egy cikk korábban vhol hogy panaszkodnak a finn mérnökök az elmarasztaló bírálatokra, kritikákra, miszerint a Microsoft egyszerűen nem enged belenyulni, változtatni bizonyos dolgokban: rendszeren, hardveren talán. Voltak elképzelések az egyediségre vonatkozóan, de nem kaptak rá szabad kezet.
Bocsánat itt most kellene egy link is, de nem tudom hol van. Csak emlékszem hogy olvastam vhol. Talán majd vki helyettem belinkeli.
Persze gondolom most már azóta változott a helyzet a kamera kapcsán egészen biztosan.
Jajj itt most WP-vel kapcsolatban írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest