- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
De nekem mindegy, csak akkor nem értem minek írod be ide, közünk sincs hozzá, meg hát úgy igazából senkit nem érdekel... Én csak mellékesen megjegyeztem, hogy jó ráfizetés volt az a telefon ennyi. Igaz a ti pénzetek, szórjátok csak...
(bytheway egy idősebb embernek biztos, hogy az amoled kijelző meg a 65W gyorstöltés a legfontosabb?
)
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam a Telekom letagadta, azaz azt mondták az NKKFÜ-nek, hogy volt használva a telefon, szabályosan meghazudtoltak. Aztán erre visszaírtam, hogy felháborító ez, hogy ezt megtehetik, mert nem tudjuk sehogy bizonyítani, bele kell törődnünk, meg, hogy ez az akció is nagy kalap ... senki nem tud élni vele, meg három hetet vártam a semmire. Erre másnap kaptam ezt:
Szóval rendesek voltak, meg is köszöntem, másnap meg megvettem a kinézett telót a kedvezménnyel. A Telekom meg rohadjon el hazug szemétládák...
-
Lackooo84
nagyúr
Engem is megint meghazudtolt a Telekom, napra, órára pontosan tudom mikor volt bekapcsolva a telefon, és miket hívtam vele (sejtettem, hogy a 2G-s tendernél azt a félévet fogják nézni, és be is jött). És mégis azt mondják, hogy nem volt használva a telefon. Hát meg a jó... vandát is hallgattam rajta, csak nem vagyok hülye... Most felvettek rá panaszt, de én azt hiszem ezt elengedem, jó magyar szokás szerint egyszer lennék jogosult valamire, és akkor is baszakodnak velem, leszarom már az egészet...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
sztanozs #521 üzenetére
Hát meg ez is egy baromság, hogy azokat sem lehet lecserélni, amik 4G netre alkalmasak, de csak 2G 3G hívásra, ahol lelőtték a 3G-t ott már csak 2G-n lehet velük telefonálni... Baromság az egész. Úgy kellett volna kiírni, hogy nem volte képest lehet lecserélni volte képesre és ennyi...
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem visszaírt másfél hét után az NFFKÜ, hogy a szolgáltató szerint nem vagyok jogosult, hogy nem volt használva a telefon. Hazudnak. Ma voltam bent személyesen a Telekomnál asztalt borogatni, most megint 5 napig váratnak.... A tököm ki van ezzel az egésszel, akkor mondják azt, hogy csak a jampiknak adnak támogatást azt kész...
-
Lackooo84
nagyúr
A telekomnál bohócnak nézik az embert. Először mikor hívtam őket, akkor ugye 22-ét mondtak, hogy addigra meglesz. Hívtam őket 22-én, akkor a ma pénteket mondták, hogy meglesz. Ma hívom őket, most meg azt mondta a papagáj, hogy ezt személyesen kell intézni telekom üzletben ééés még onnan kb 5 nap mire bekerül az IMEI az adatbázisba. Hát elmennek ezek a jó édes.... oda. Balfax banda.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
alexnagy777 #499 üzenetére
Nekem is ez volt, először 22, aztán péntek (ma).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
alexnagy777 #430 üzenetére
Februárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged