- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz Emericus Max #18 üzenetére
Mindenki tudja, hogy két kijelző. Amúgy nem a felét kapod, hanem ha jól számoltam a 62.5%-át, azaz két 5 col mérető ablakod lesz 8 col esetében. (A terület pedig pont fele akkora.) Nekem ez egy picit kevés. Ezért mondtam, hogy inkább 10 colos legyen. Amúgy én simán el tudom képzelni magamnak ezt a cuccot.
-
Emericus Max
tag
Filózhatunk, de ez a termék csak koncepció szinten létezik és érzésem szerint sosem fog megjelenni. Ez a legyen-e kívül kijelző, meg hogyan lehet telefonálni vele, meg belül 8" akárhány colos a kijelző (csakhogy félbe vágva ugye, tehát valójában nem egy 8" kijelzőt nézel hanem 2 x 4") mind mind nekem azt mondja, hogy az MS sem igazán tudja mi legyen ezzel a kütyüvel. Nincs egy világos koncepció, nincs a termék sem pozicionálva. Csak egy ötletelés van és semmi több. Jelenleg ez egy félbe hajthat Surface tablet, amivel telefonálni is lehet.
Ezeket e ficsőröket már rég hozza a konkurencia. Lásd. tablet, amibe lehet SIM kártyát tenni, a két kijelző témáját már az LG kimaxolta telefonban és ugye ott se tudjuk, hogy valójában az Android élményhez ez mit tesz hozzá a második kijelző, ami indokolná a felárat.
Szóval halott ötlet, halott koncepció. Sose lesz belőle semmi, vagy ha igen akkor bukta... -
antim
tag
Ha így elhúzzák a megjelenést, kezdhetik a SD 2-vel a piaci bevezetést.
-
Ádám16
addikt
válasz janeszgol #15 üzenetére
A Nokia Lumiák anno bejöttek, amit az MS lerakott utána, az részemről inkább felejtős (650, 950, ...).
A Surface cuccok is jók most már, de azért W RT-s időket se felejtem el... Azt sem, amit a WP-nal csináltak (WP 7-es telók kukázva lettek kb a WP8 debütjekor, ugyanezt el akarták játszani a WP10-nél, userek millióit cserbenhagyva).
Ha hardvert mondanom kéne, amit szeretek tőlük, az az Xbox. De azért ott is voltak dolgok a One megjelenésekor, amik miatt sokan a Sony felé vették az irányt. -
Ádám16
addikt
MS-től hardvert nagyon nem szívesen veszek, de ez érdekes lesz.
Csak ne csússzanak... -
-
janeszgol
félisten
Én is várom. Már a koncepció alapján izgalomba jöttem. Nekem nem kell feltétlenül az értesítés összecsukott állapotban. Viszont a kinyitva összesen 8.3 col picit kérdőre von. Elég lesz ennyi? Most csak tabletekben tudok gondolkodni, a 8 colos tablet jó, de ha két ablakos módban használom, akkor kevés. A középen a zsanér nem hiszem, hogy zavarna.
Persze nem olyan fancy, mint az összehajtható telefonok, de nem is ez a lényege.
A videó pedig tetszik. Hogy még nagyobb lett volna az örömöm az az, ha megrendelésre a Samsung készíti el wacommal és tollal. (Az oled nekem nem hiányzik, ha nem az lesz, nem gond.)Én örülök, hogy visszatér ezen eszközök piacára az MS. Ez a jövő (jelen?), kár lenne kimaradni belőle.
-
törölt tag
Ha akkora kávák lesznek rajta mint a protoipuson akkor felesleges kiadni.
-
Graphics
Jómunkásember
Én megdobnám úgy, hogy külső felére hívásfogadó gombokat tennék, vagy egy kicsit érintésérzékeny OLED-t.
Mert így nem tudom azt elképzelni, hogy telefonálásra hogy használnám
Én tudnám használni, mert sokszor táveléréssel kell pár apróságot elintézni, hatékonyabb lennék egy ilyennel
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
sanyci
senior tag
Ennek a szabadalomnak csak akkor lenne értelme, ha zsanér mindkét oldalán lenne kijelző.
Mert így, ha úgy csukják össze, hogy a hátlapok vannak kifelé, akkor ez épp szintén befelé mutat!Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
nagyúr
Érdekes lesz, ha a Microsoft belelendül a tollas-mobilász piacba.
Ez egy jól hordható, remek méretű eszköz.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy cég milyen érdekes, eltérő, a többiektől különböző fejlesztési megoldásokat tesz bele a leendő termékbe.
Szerintem jót tenne a piacnak egy új játékos.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
juuzer
addikt
Én nagyon várom már!
Vamos a la playa.
-
Graphics
Jómunkásember
Azért inkább tettek volna kívülre valami kis egyszerű e-ink kijelzőt pl.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...