- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gege911
csendes tag
Hali
Még ha megengedtek még egy jó tanács:
Én úgy "tanultam" h mikor vmit fújással festünk le, a festékanyagnak kb 35-40 fokosnak kell lennie a jó porlasztás végett, főleg airbrush-nál.
Ezt ha flakonossal akarjátok megoldani akkor egy tál meleg vízbe belerakjátok a flakont, és mondjuk egy sima hőmérővel megnézitek a víz hőfokát ( ellenőrizétek mert forróvízbe feltud robbanni !!!!!!!!!!!!!!)Viszont ha ezt alkalmazzátok, többszörösen tartsátok be amit FID irt, nem szabad túl sok festéket felvinni elsőre, mert megfolyik
Türelem játék az egész, de utána egy nagyon szép felületet kaptok
UI: én mondjuk komolyabb festékeket vennék, mint a TESCO-sak
-
Takemoto
csendes tag
Szépen alakul!
és még egy a zeneválasztásért
fincsi liquid dnb
FRENK1988 Ha nem sürgős a festés, akkor én a helyedben várnék vele addig, amíg jobb idő nem lesz. Fújásnál a lakk képes arra, hogy a levegőben lévő párát megkösse és ahogy FID is mondta, összehúzza magát a nedvességtől, "narancsbőrös" lesz a felület. Elnézést, hogy bele**fázok
-
jakobinus Kofi
FRENK1988 Igen lehet festeni! ahol festettem nem volt max 3-8 fok a másik 2flakon bőven elég! és a nem látszó részeket pl gép alja nem is muszáj le festeni.
Csak arra figyelj még h a hidegből ne vidd melegbe!!! Mert lecsapódik a pára rá és pl a lakk összehúzta magát és lukacsos lett. kezdhettem előröl. -
jakobinus
tag
Odab@sz nagyon
-
Király!
Még a végén kedvet kapok a CM lefestésére belülről.
-
tucsok63
csendes tag
huh nekem nagyon tetszik ,főleg a színösszeállítás,lehet h nekem is megkéne látogatni a közeli bontót egy régi házért
a videóban lévő szám cimét megkaphatom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest