- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takemoto
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Szuper lesz ha elkészül!
DVD-író mögé szerintem az oldallapból kihullott lemezekből (ahogy nézem elég nagyok) hajlítanék takaró lemezt és színre fújnám, mint a vázat...vagy olyan lenne mint a burkolat.
mod: Vagy mutter egyik fém tepsiét le kell nyúlni és adni az ártatlant, hogy fogalmad sincs merre lehet
-
- A kábeleket elrejted? Amennyire csak lehet.
- A HDD-t hova rakod? Még nem tudom
- A belseje színre lesz fújva, Igen! matt feketére.
- Mivel a táp előre került Oda megy egy kibelezett táp aminek meghagyom a 220as dugóját és majd forrasztok rá kábelt ami bele megy a tápba azon kivül a fölösleges részeket levágom és még ott lesz a pumpa is.
- Ha jól látom a DVD-író felfelé nyílik igen fölfelé fog nyílni és lesz mögötte valami de még nem találtam ki h mi. -
Takemoto
csendes tag
- A kábeleket elrejted?
- A HDD-t hova rakod?
- A belseje színre lesz fújva, vagy csiszolod és lakkozod azt is?
- Mivel a táp előre került, így maradt hátul egy nyílás, azzal mit csinálsz?
- Ha jól látom a DVD-író felfelé nyílik, oda mögé lesz valami rakva vagy simám be lehet majd látni a házba amikor lehúzod/kinyitod(nem tudom hogy működik) az előlapot?Sok apró kérdés, de olyan kíváncsi vagyok
Kritikusabb dolgokban nem kötelező válaszolni, mert így lelövöd a "poént", hogy milyen is lesz a ház véglegesen! -
Takemoto
csendes tag
Tetszik eddig!
. Főként az tetszik, hogy olyan "szálcsiszolt alu" hatása van. Lenne kérdésem, de valószínű, hogy a további írásokban megkapom rá a választ, szóval várom a következő írást!
-
Ez nagyon jónak tűnik.
Mondjuk túl sok újdonség nem volt, de jó volt egymás után látni a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest