- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
lionhearted #11 üzenetére
Odaveti a jelszavait?!
Igen, odaveti. Még mindig tartom az itt leírt véleményemet a témában. Amíg az online jelszókezelők nem törekednek a transzparenciára a használt megoldásaikat illetően, addig a user csak hinni tud, hogy jó kezekbe kerül a jelszava. Például tudsz valamit a kliens és a szerver közötti adatkapcsolatról? Mert én nem. Valószínűleg titkosított, addig oké, de milyen algoritmusokat használnak, van-e certificate pinning, stb. Igaz, lehet, hogy én vagyok naiv, hogy egy biztonsági rendszertől elvárom a biztonságot és ennek alátámasztását.Sosem értettem azokat az embereket, akik nehéz jelszavakat(sokat) tartanak fejben, mert rettegnek a tárolt jelszavak feltörésétől.
Sosem értettem azokat az embereket, akik olyan kényes adatot, mint egy jelszó, képesek rábízni egy olyan rendszerre, amely meg sem próbál biztonságosnak látszani (mert ez egy vicc, az előző verziójában legalább volt tudományosnak tűnő bullshit), hogy élvezze a felhasználók bizalmát.Mivel ez már a második eset, így a LastPass esetében nyilvánvalóan nincsen jó kezekben a jelszava.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A LastPass szerint a védett jelszavak nem kerültek illetéktelenekhez, de más adatok viszont igen.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest