- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia #451 üzenetére
2 részre kellene ezt a "tiltakozást" osztani.
Vagy nem veszünk ezzel a DRM-el felszerelt játékot(én ezt teszem és nem, nem töltöttem le a warez verziót).
vagy
Akik megvették és elégedetlenek azok ne csak fórumon mérgelődjenek hanem álljanak össze és pereljék az Ubit. Az Ubi hivatalos fórumán már láttam, hogy pedzegették ezt a lehetőséget. Remélem megcsinálják.
-
válasz
philoxenia #449 üzenetére
Fel kell lépni, nem szabad tűrni és birkának lenni.
-
válasz
Morden24 #380 üzenetére
Itt elvekről van szó. 2 haverom vette meg az AC2-őt és már le is töltötték a cracket. Azt mondták nem akarnak függni a szerverektől. De szerintem ezzel semmi baj nincs, megvették tehát nem lopás, inkább az a baj, hogy eredeti játékkal rendelkező emberek is örülnek ha feltörnek egy védelmet/játékot.
Én azonban várok, egyrészt talán olcsóbb lesz fél év múlva(nem vok nagy AC fan) másrészt talán addigra kiadják az offline patchet Ubiék.
-
Multira van kiépítve, lehet ezért is undorodom tőle. Valahogy nekem a CnC és a Red Alert is a jó sztorival és hosszú single playerrel megáldott játékmenetet jelenti, legyen multi is de ne az egyszemélyes játék kárára + a jó minőségű videók* is hozzá tartoznak.
*ez szubjektív, de pl. a CnC2 videói Kari Wuhrer szereplésével vagy a Red Alart 3 videói tetszettek és nem csak a csajok miatt. Kicsit bénák voltak, kicsit gagyik voltak, de jók.
(#316) Dany007:
én csak azért írtam mert Blizzardban eddig még nem csalódtam.
-
A CNC4-re és a Crysisra is azt hittem, hogy megéri a ~ 15 ezret...
Ilyet is ritkán olvasok.
Egyik se ér 15 ezret, még akkor sem ha megjelenés napjáig egy képet vagy egy előzetes tesztet nem láttam volna róluk, úgy meg, hogy láttam...úgy meg egy fillért nem ér meg nekem egyik se. Na jó, a Crysis annyira nem rossz...
-
válasz
megint én #223 üzenetére
Az nem crack volt hanem emulator amihez a szerver oldali "válaszokat" gyűjtötték folyamatosan ahogy végigjátszották a kalózok. SC2-n nem ilyen védelem lesz, ott lesz offline mód, de elég nagy hülyeségnek tartom ha valaki A Starcraft 2-t lewarezolja, az simán megéri a pénzét. Na jó ez csak az én véleményem, de szerintem sokan osztják.
-
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
Brutális eb hozzászólását pedig valaki törölte, pedig ő is csak egy részletet másolt be az nfo-ból, hogy feltörték... Na mindegy. Szerintem nincs semmi baj ezzel a cikkel, egy magyar gamer újság honlapján már láttam és egy tucat külföldi oldalon is.
(#19) muxi-muxi:
Nekem ne magyarázd már be, hogy az Ubisoft ráfizetéssel készíti a pc-s játékokat mert magamhoz nyúlok. Még így is másfél hónapig kitartott(ha az emulátort nem számítjuk), sok türelmetlen gamer megvette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest