- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
holozis_HUN #138 üzenetére
Vannak olyan fényviszonyok, és le lehet úgy fotózni, hogy ennyire kék legyen, ennyit akartam mondani. De attól még nem védem, nekem speciel egy leejtés során eltört, és többet kéket nem akarok látni se
Viszont feladatát betöltötte, kijelző nem sérült.
-
DooMbo
tag
válasz
holozis_HUN #35 üzenetére
Homok ellen nincs mit tenni mert kvarc kristályt tartalmaz és az ellen kevés a gorilla glass is... így nyírtam ki a "mineral" uveggel védett drága karórámat is... strand + homok és jöttek a karcok...
Esésről csak annyit hogy a teszten is szépen lapjára ejtik egy sima felületen ami ritkán jön össze a valós életben.
-
Tikakukac
titán
válasz
holozis_HUN #45 üzenetére
Nillkin és 500 forintos üveg pont ugyanazt hozza. 3 szett Nillkin és 1 tucat JJC és egyéb noname üveget raktam fel a telóimra és a fénygépeimre meg az iPadokra. A Nillkin ügyesen csinálja a brandet
-
válasz
Hihető, a Corning nem képes 9-es keménységűt előállítani, hozzá képest meg egy nevenincs gyártó igen. De egyébként két azonos keménységű anyag is karcolja egymást.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Nillkin, nillkin, nillkin. Tobbezer forintos nillkineket dobtam kukaba felrakas utan, semmi minoseget nem jelent az a nev, egy kinai a sok kozul.
-
kcsa
veterán
válasz
Olyan nincs. És kifizetni se szeretnéd
-
Cathulhu
addikt
válasz
igen, kinabol, 300 Ft-ert. Ezeket a 9H-kat kezeljuk a helyen szerintem.
Mas: nekem is pillanatok alatt megkarcolodik barmi, kicsit ugy erzem, hogy aki evek ota nem talal karcot rajta, az csak nem latja, mert nem uti meg az ingerkuszobet. De mikrokarcok vedtelen uvegen pillanatok alatt lesznek, akar GG, akar nem. Zafiruveg mas kerdes, azon nalam sincs semmi karc.
-
kcsa
veterán
válasz
Az üvegfóliákat kínai mértékegység szerint mérik 9H keménységűnek (kb. hasonló skála mint a ruházati cikkeknél, amiből kínainál simán 5XL-est kell hordanom
)
-
hyperspace
őstag
válasz
Akkor azok lehet nem is 9H fóliák
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest