- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
' ki lesz az a gyártó, aki olyan hardvert tud kínálni, hogy a Google komoly szereplőnek számíthasson ezzel a számítógéppel.'
pont hogy nem a hw-t kell gyúrni. ezerszer le lett lépve az ipad vasban. de ez senkit nem hat meg ha nem alacsonyabb áron és ugyanolyan gördülékenyen valósul meg a dolog. meg lehet kérdezni egy ipad tulajt hogy mi van a burkolat alatt. nem fogja tudni, csak hogy bőven elég mindenre, nem röccen meg a rendszer, és tökéletes a folyamatosság, minden kézél van, és nem kell főzni a romokat hogy elérje amit akar. szoftveres optimalizálás kéne még jobban, csahát megértem hogy az ezrével legördülő ezerféle hw-ra ez lehetetlen...de pl az nv új csipjét addig nem engedtem volna készülékbe amíg nem enged ki fullhd tartalmat natív felbontásban hdmi-n... ez magában is olyan malőr ami szerintem megbocsájthatatlan. ha rágyúrnak legalább a saját cuccuknál erre és olcsóbb lesz mint az alma, akkor viszont applenél izzadni fognak, én már egy komolyabb árversenynek igazán örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest