- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
A példa kicsit sántit:a G9-esekben van GPS,és 3G támogatás(bár ez utobbi valoban nem mindegyik alapfelszerelése,de a stick nélküli verziokban is benne van a támogatás...)
A témához visszatérve: egész jokat alkot mostanában a ZTE.Széles kinálat,jo árak...Oda kell rá figyelni. -
hallari
tag
Szerintem nincs túlárazva, az erős verseny miatt nem is lehet. Az Ipad2 pl. 10 ezerrel olcsóbb, mint a Samsung G.Tab, most olvastam egy másik cikkben. Az alkatrészárak elég húzósak (nagy tételben is!), szokták is számolgatni erre szakosodott oldalak. Nomeg a fejlesztés se olcsó, a marketing, globális logisztika, garanciális szervízköltség előre beárazva, liszenszek (Microsoftnak ~40 dodó készülékenként!) meg még amiről nem tudunk.
-
jerry311
nagyúr
Ennyiert szinte ajandek.
Magyarul tudnak ezek? Apam nem jeleskedik a kulfoldi nyelvekben, viszont a magyar erintokepernyos telefonokkal jol elvan. -
banhammer
veterán
A ZTE Optik kifejezetten szimpatikus.
-
TTomax
félisten
Nekem az előző szériához volt szerencsém.. köszönöm soha többet.Egyébként nem éppen zökkenömentes a G9 sem,ha már van google acc.od nem biztos,hogy nem kell újat regisztrálnod pont e miatt.
-
tjb007
nagyúr
Én a G9 -es szériáról beszéltem, nem az az előzőről amin valóban nem volt Market csak AppsLib.
-
TTomax
félisten
Na pont Archosom volt ilyen "egyedi" megoldással.A probléma csak az hogy egy csomó dolgot nem láttam a marketen amit a P1000-el igen... úgy jöttem rá hogy egy launchert kerestem, (launcherpro) amit az archos féle, nem a google által felrakott marketban nem találtam.Szóval csak óvatosan,az nem teljes értékű market ...
-
Nem magának a Marketnek kell, hanem megvan egy minimum hw követelmény, amit ha nem ugrik meg a cucc, akkor hivatalosan nem kap meg csomó Google szolgáltatást (pl: Market, YouTube), és ezen követelmények egyike a GPS vevő megléte. Amelyeken ennek ellenére mégis van, arra úgy lett ráhekkelve a Google engedélye nélkül
-
Atocha
senior tag
Az optic tényleg jó, de ahogy végigolvastam, csak nekem drága egy ilyenért 100 ropit kiadni?
Olyan szinten túl vannak árazva ezek a készülékek szerintem, hogy ordít!Szerintem ezekért a 7"-os készülékekért 50ezret, a 10"-osokért meg max 70-80-at kéne kérni. Akkor még talán fogyna is....
-
-
enpassant
csendes tag
A ZTE Light 2 Pixel Qi-s panelt kapott, ami azt jelenti, hogy tűző napsütésben is használható és ebook olvasóként használva sem fárasztja a szemet, valamint az aksit is kíméli. Viszont színes üzemmódban nem tudom mennyivel rosszabb, mint a többiek. Jó volna egy ilyet élőben látni.
Kicsit részletesebben itt és itt -
MarQs
senior tag
Nem gondoltam volna, de engem is kezd behúzni a tablet mánia...
UP az Optiknak! -
Apika
addikt
Jó kis tabletek, kedvező áron...
-
ZTE de megtáltosodott
, egyre jobb cuccokkal érkeznek, és szépen alávágnak a nagyoknak
-
Vinném...
-
tomio
tag
A milliméterek híztak, és a súllyal mi a helyzet? Milyen a hordozhatóságuk?
Optikba mehetett volna az előlapi 2Mpx helyett egy 1,3-as, cserébe az 5Mpx-es hátlapi helyett egy 8Mpx-es és akkor valóban Optik.
Amúgy meg 1280x800-hoz egy plusz coll jó lett volna... -
Tibor_560sec
aktív tag
Én is csatlakozom : a ZTE Optik eléggé megnyerő ...
-
Zanik
addikt
Ez az Optik tényleg jónak tűnik! Kéne egy a reggeli buszra wifizni...
-
Gzolo
senior tag
Az Optik nem egyezik meg a Vodafone Smart Tab 7-tel?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az Egyesült Királyságban nincs is Euro.... vagy tévednék?
-
havasa
aktív tag
Ennyiért biztos lesz vásárlóközönsége: link
-
[edy]
tag
Light 2 : 281euro azaz 365 dollar , a joval fejletebb Optic pedig 350? Oke hogy az amcsi ar , de ha raszamolok 20 szazalekot akkor is csak egy eros 12-13 ezerel dragabb. Hogy van ez???
-
BioNiCMaN
addikt
Hümm. A ZTE Optik kifejezetten szimpi.
Abban is van GPS?
Illetve azt lehet tudni, hogy a kijelző panelje milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest