Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
VinoRosso #42 üzenetére
A legnagyobb baj amúgy az a Far Cry-okkal, hogy baromi gyorsan repetitívvé válik a játék. Vannak ugye a fő- meg mellékküldetések, de amit azon kívül kell csinálni, az baromi ismétlődő. Craftolás, outpost-ok elfoglalása, a Primal-ben ezek a "szabadítsd ki, kísérd ide-oda", FC3-ból ismert "időre vidd ide-oda a csomagot quad-dal", stb. Ezeket nagyon gyorsan meg lehet unni. Remélem lesz annyi eszük, hogy az új részben izgalmas mellékküldetéseket találnak ki és felhagynak ezekkel az "outpost elfogalása" szerű dolgokkal.
-
Jhonny06
veterán
Remélem ezek a "segítő társak" nem mennek majd az agyára a játékosnak. Engem pl. kifejezetten zavar, hogy én akarok leszedni mindenkit, de a mellettem levő toronyból lövöldöz a csajszi sniperrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest