Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vd1992
tag
AxBattler: Láttam olyan vázakat, de drágák, egy gépházból kibontott tálcával meg nem akartam kínlódni. ATX specifikációból kikerestem a furatok pontos pozícióit és így volt a legegyszerűbb a lapból kialakítani a tálcát. Amúgy az összes komponens leszerelhető úgy, hogy az alu szerkezetet nem kell levenni a falról.
A`rpi: Gondolkoztam, hogy rejtve legyenek a kábelek, hogy egy zártszelvény kerettel kiemelni a fal síkjából, de annyit nekem nem ért volna meg a dolog, illetve akkor jóval komplikáltabb a szerelgetés.
Táp azóta rendbe lett rakva, kapott egy 90 fokos tápkábelt, meg átrendeződtek a kábelek. Tápot így utólag már máshova helyezném el, de marad így, mert semmi kedvem leszerelni a falról a lapot. -
vd1992
tag
Nagyon jó dolog a falra szerelhetőség. Egy éve van falon a gépem, azóta jóval ritkábban kell takarítani, sokkal hűvösebb lett és nem foglalja a helyet az asztal alatt. Igaz, az enyém nem annyira mutatós, de csak 6ezer forint volt mindenestül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest