- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Invadrr_Zim #41 üzenetére
Nem, L3zl13-nek van igaza, egyes áruházláncoknál az előrendelt játékhoz különféle letölthető pack-ek jártak (classic pack (@GameStop), tribal pack (@Amazon), caravan pack (@Steam és @Wal-Mart) és mercenary pack (@Best Buy)), és (pl. PS3-nál) valóban volt probléma ezek letölthetőségével.
Én írtam baromságot, szorri.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Invadrr_Zim #28 üzenetére
12 éve ilyen környezetben dolgozom.
Amúgy meg: feladom... -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Invadrr_Zim #25 üzenetére
"attól pedig eltekintve, hogy az obs. csinálta" - Tehát szerinted nem a játék készítőjének a felelőssége, hogy bugos xart ad ki késztermékként? Mert szerintem az Obsidian minőségellenőrző részlegének dolgozóit kellene ez esetben alaposan p..án billenteni.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Invadrr_Zim #18 üzenetére
Pedig elég világos az összefüggés... A játékot NEM a Bethesda készítette, hanem egy tőlük teljes mértékben független fejlesztő, aki megvásárolta hozzá a Bethesda által kifejlesztett motor használatának jogait. A Bethesda nem egyenlő a Zenimax-szal sem. Ennyi erővel a Rage-ot is tekintheted majd Bethesda játéknak...
Vérgány, ja, persze... Daggerfall, Morrowind, Oblivion... Ezek jellemzően "vérgány" játékok, ugyebár.aginor: A kiadó a Zenimax. Ha már a tényeknél akarunk maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest