- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SliM
csendes tag
Nem csúnya ... legalábbis az XL, de az ár ... [Official Renders Of The Pixel 2 And Pixel 2 XL Leaked]
-
atike
nagyúr
Kíváncsian várom, hogy mit fog tudni kamerában....
-
Obyboy
addikt
válasz
hunyadymarci #23 üzenetére
és (#25) hunyadymarci
Szerintem is így lenne logikus és értelmes dolog.
Ha a szolgáltatót be kell vonni a dologba akkor csak felesleges köröket kell futni ami bonyolult és nyűgös. -
m_makai
tag
Őszintén érdekel, hogy milyen újításokat várnának egy Pixeltől, amit máshol megcsinálnak?
Szerintem az elmúlt időszakban a DEX volt az egyetlen ami tényleg pluszt adott a konkurenciához képest, plusz a Note tollas rendszere szintén egyedülálló. Ezt leszámítva, nem láttam olyan újítást ami bármelyik telefont komolyan kiemelte volna a többi közül. Oldalsó nyomkodás lehet egy jó ötlet, ahogy minden extra programozható gomb, vagy érzékelő ami nem a képernyőn van.
e-sim: amíg bevezetik kényelmetlen lehet, de ha már nem kell akkor valószínű a "két kártyás" rendszerek is elterjedtebbek lesznek.
nincs jack: drágább de technikailag jobb megoldás, könnyebben csinálnak vízálló a telefont. még nem győztek meg...
Kamera proci azt hozza amit kell.
Az egyéni preferencia, hogy mi a jobb az alapból felextrázott telefon, vagy egy egyszerű de friss és stabil alap, nekem az utóbbi a fontosabb, ahogy a windowsban sem gyári böngészőt használokPixel 1 simán megvárhatom a pixel 4-et, addig elvileg nem lesz vele gond.
-
törölt tag
Inkább sokkal egyszerűbb lesz, már miután túlvagyunk a kezdeti bénázós időszakon (amikor még a felhasználónak és szolgáltatónak is új a dolog).
Nálunk vállalati ügyfeleknek pár éve elérhetőek az eSIM-szolgáltatások, vártam már a végfelhasználói piacra is. Első fecske ez, de végre itt van (bár okosórában is volt már, tudom). Kíváncsian várom, hogyan implementálják a szolgáltatók.
-
ghiottone
nagyúr
Lesz majd dual eSIM is?
-
Jöjjenek csak, és nyomják lejjebb az első generáció árát!
-
pusszycat
nagyúr
A Qi nem maradhat ki hisz` már egy Iphone is tudja.
-
Sza_Sa
senior tag
Nem vagyok a fejlődés ellen, de ez az e-sim nem tetszik. Telefoncsere, szolgáltatóváltás, kártyacsere, mind-mind problémás lesz.
-
válasz
hunyadymarci #25 üzenetére
igen ez így korrekt. Viszont ha megmurdel a telefon, és át szeretném tenni a "SIM kártyát" hagyományos SIM-el működő telefonba, akkor meg szívok. Mondjuk most is szívok, ha nem stimmel a SIM mérete.
-
nordo
tag
Szerintem akkor lenne nagyon sikeres ha a Snapdragon 845-tel érkezne,de ez nem valószínű annak fényében, hogy a samsung állítólag már megegyezett a Qualcomm -al, hogy ők kapják meg először és persze csak 2018-ban.
-
helixP
nagyúr
válasz
hunyadymarci #25 üzenetére
Köszi a felvilágosítást!
Mondjuk ez azért baráti. -
jUUh
addikt
Ez is tök érdekes. Bár sztem lehet fake.
-
Az első Pixel bukta,szerintem.
Ez a második sem egy vonzó ajánlat.
Nem vennék soha. -
hunyadymarci
csendes tag
Pont ez a lényeg, hogy majd nem kell semmit bepattintani.
Az elmélet az, hogy otthon megveszed a horvát eSIM-et online, és letöltöd a telefonra.
Odaérsz a határra, kettőt kattintasz, és átállítottad egyből a magyarról a horvát SIM-re a telefont.
Nem kell cserélgetni, postáztatni, elveszteni a kis kártyát stb. -
atis78
tag
En valahogy ebben az eSim-ben felhasznaloi oldalrol megint csak a plusz koltseget latom.
A szolgaltatok nyilvan nem fogjak ingyen es bermentve felprogramozni.
Otthon pedig biztosan nem lesz elvegezheto mint ahogy most betol az ember egy sima SIMet.Vagyis a telefongyarto megsporol par komponenst amivel nagyobb haszna lesz, telko cegek meg eSim irogatassal fognak jol keresni. A User meg fizessen....
De lehet en vagyok csak pesszimista.....
-
enginev3.0
félisten
Fúú de szép lenne ha így nézne ki
-
helixP
nagyúr
-
Matada2.3
veterán
Az E-sim bevezetése nagyon előremutató, jól fog állni a pixelnek az "úttörő" szerep, viszont a Qi hiánya és a Jack lehagyása eléggé necces.
-
doooo
veterán
Mondom, nem tudom. Én nem láttam és nem hallottam még Magyarországon ilyesmiről. Függetlenül, hogy a Deutsche Telekom-nál mi a helyzet... Nem hiszem, hogy nagy technikai bravúr a dolog, de ha se igény, se semmi nem volt rá eddig... akkor valószínű, hogy azért nincs még. Lehet, hogy tudja, csak eddig nem akarta.
-
doooo
veterán
Igen, ilyesmi, beépített chip, amit így nem kell cserélni ha számot cserélünk, stb. Az is valószínű, hogy a szolgáltatónál viszik rá az adatokat, de nem tudom biztosan, nem volt még szerencsém élőben ilyesmihez. És így már el is jutottunk a jelenlegi a problémához, hogy még nem elérhető mindenhol (vagy csak titokban tartják valamiért..
).
-
Ajjaj!!!
Döbbenetes, hogy a fizikai kontroll meg fog szünni hamarosan!
Google képfeldolgozó egység? Csak nem egy szerveren futó csinos kis algoritmus?
Kikapcsolhatatlannak tűnő állandó zene monitorozás?
E'Sim?Wattafa!
-
aelod
veterán
-
doooo
veterán
E-SIM? Hmm... izgalmas lesz egy ilyen Pixel beszerzése és használata a környéken...
-
marcarc
senior tag
Nem igazán értem ki lenne itt a célközönség. Én vártam, hogy gurítanak valamit, de latván a híreket kicsit elment a kedvem tőle. Arról nem is beszélve, hogy itthon nehézkes a beszerzés. Egyszerűen nem tudom mit akarnak ezzel a készülékkel, mert maga a szoftver nem fogja eladni az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest