- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Nem értem a problémát? Illetve értem, de nem értem, hogy miért ne lenne meg ez a probléma v6 nélkül. Oké nő valamennyit mivel minden usernek lesz fix tartománya, de azzal, hogy tartományt osztasz ki az előfizetőnek, home gatwayjel, lényegesen csökkented a routingtábla méretét, mert nem kell minden egyes hostot tárolni. Egyébként meg ez a nő routing tábla szöveg, ez kb olyan jellegű dolog, mint hogy holnap fel kel a nap, nő az internet felhasználók száma, nő az always on szolgáltatások száma ez természetes velejárója a trendeknek. Amióta a betárcsázás egyre visszaszorulóban, a dinamikus IP IPv4 esetében sem hoz olyan sokat. Tisztességes VoIP-hoz sajna kell az IPv6, vagy lehet trükközni, mint eddig.
Na bár tudom, hogy elhatárolódtál ettől, de igazán kifejthetnéd, hogy miért is tök lehetetlen kábeltv-n ezt megvalósítani. Nopláne ha megtennéd, hogy ez a kábelTV-nél mit is akar jelenteni. Kábeles net-et vagy IPTV-t kábelen, vagy mind 2-t, vagy egyiks sem?
-
Fecow
aktív tag
Ő most nem tudom idézni a hivatalos v6-os címkiosztási javaslatot, nem is vagyok biztos, hogy van-e már végleges, de emlékeim szerint nem csak, hogy fix címet osztanának egy előfizetőnek, hanem fix tartományt (halvány emlék talán /16-ost). Bár garantálni én sem tudom, hogy ez így is fog meg valósulni, de ipv6 esetén dinamikus címkiosztás elég nagy öngól lenne, lévén az ipv6 egyik célja, hogy megszabaduljunk ezektől a trükközésektől (nat, dinamikus cím, stb), és minden host (számítógép, telefon, intelligens szenzor, bármi) megcímezhető legyen közvetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest