- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
De nekem ezt már ujkorától csinálja. De csak üresen. Ha lemezt rakok bele, azonnal felpörgeti, felismeri a lemezt, még a szarrá karcoltat is. Szóval ilyen téren nincs vele gond.
Male: AHCI? Hm. Utánanézek.
Iscariah: Én használok, igaz Lightscribe-t, de majdnem ugyanaz. Gyönyörűen rajzol rá, szép kontrasztosak a képek. És már a lemez se drága, 80-90Ft körül szoktam venni.
-
forgonati
őstag
Nekem egy 7201S van, és bár nincs vele semmi gondom, egy dolog zavar. Mikor bezárom üresen, kb. 10 másodprcig tart neki, amig rájön hogy nincs benne lemez. Addig csak zümmög meg pislog, és közben totál kifagyasztja a Total Commandert arra az időre. A régebbi LG-m ha bezárom, villan kettőt oszt kész. Ez a Sony meg... Fura. De amúgy jó iró, egy lemezt se rontott még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest