- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
-
fordfairlane
veterán
A cikkben említett dolgok szimpla statisztika kategória, méghozzá a legegyszerűbb fajta, semmiféle gazdasági képzettség nem kell hozzá. Megvannak az adatsorok, bárki középiskolás matekkal ki tudja számolni, hogy mekkora a szórás, meg az átlag. Régiókra, országokra lebontva, vagy az egész, aggregáltan.
-
fsb1000
nagyúr
Én nem hasonlítottam az FT-hez semmit, valamit félreérthettél. Csupán annyit jegyeztem meg, hogy ápr.17-én ott jelent meg ez a hír.
Azt meg had ne kelljen már elfogadnom, hogy egy magát IT szakmai lapcsaládnak valló online média (PH!) ilyen félrevezető címekkel késztessen olvasásra.
Egyszerűbb lenne valóban szakmai és valóban tartalmas cikkeket írni, normális címekkel.
Ha meg ezekre nincs kereslet, akkor tessék átkeresztelkedni a Kiskegyed mintájára, és akkor mindenki azt kapja ami neki jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Acer notebook topic
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged