- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Szabad elégedettnek lenni, csak tudod kb 5-10% aki olyan jól él, mint te. A maradék 90% jó hányada pedig tuti nem azért nem engedheti meg magának, mert hülye, munkakerülő vagy csak szimplán xarik az életbe. Sorolhatnám mennyire vagyok túlképzett ebben az országban az átlaghoz képest, mégis havi 200 óra munkáért kapom a nettó 180-at. És hidd el nem ez volt az életcélom és álommunkám 31 évesen. De 10.000.000-ós lakáshitel mellett ilyen szétrabolt és tetőzött korrupció, örökölt magas beosztások mellett váltson a hóhér munkahelyet. Szóval csak annyi, hogy sok embert zavar az, hogy ugyan okos és életrevaló, de neki nem adatott meg az, ami neked igen. És valószínűleg egész életében ez csupán egy álom marad. A közlés mikéntje nem a legszerencsésebb. Érted? Tényleg örülök, hogy neked összejött az élet, én is küzdök ezért és talán sikerül is. Szóval nem irigykedésből írtam. És most nem említettem meg azokat sem, akik a hülyeségükkel, kirívó és ordító baromságaikkal lettek milliárdosok/milliomosok. Míg más tényleg ledolgozza az életét. A "mindenki a maga szerencséjének a kovácsa" pedig ebben a világban népmese szint. Érdekek, kapcsolatok, helyezkedés, akár mások kárára. Erről szól. Inkább amolyan modern kori Taigetosz van jelenünkben.
Minden tiszteletem. 
A témához: Van olyan árkategória, amiben nagyon kevés a gyöngyszem és az értékelhető. Ez a 20-25.000Ft-os sávra nagyon is igaz. Érdemes lehet kicsit többet spórolni és 30-35.000Ft-ért már bizony vannak jobb alternatívák. Például a Xiaomi Mi Headphone-ja mára talán árban is esett kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Minden tiszteletem.