- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecso5
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kaptam egy ilyen gépet május végén, az eddigi tapasztalatokról szeretnék írni.
A telefon nekem nagyon tetszik, nem nagy, tudja azokat a dolgokat amik nekem kellenek, sokáig bírja az akkuja és nem kell féltenem meló közben sem.
A hátránya, hogy ilyen rövid idő után is elkezdett leválni a sarkoknál a gumiborítás, ami nem tudom mennyire befolyásolja a készülék por és vízállóságát (eddig semennyire).
Írtam a szerviznek, küldtem képeket is, de a válasz csak annyi volt, hogy vigyem szervizbe, ide vagy ide, ami szvsz nem túl korrekt.
Ezen kívül továbbra is azt mondom, hogy maga a készülék jó, én szeretem. -
Ha van egy kis időtök, és nálatok még a mobil, kipróbálnátok rajta a Google Earth-t? Arra lennék kíváncsi, bírja -e ilyen kevés memóriával, vagy kilép 2-3 perc után, talán hamarabb is.
-
hue2000
tag
Strapa kell legyen mert ha nagyon lassú akkor úgyis a földhöz vágod.
-
Az akkuért, nagy piros pont, de a ram méretért már nem jár. A kinézete egész ütős, de egy strapa phone fizikai hívás kezelő gombok nélkül nem ér semmit sem. "szerintem".
-
debrecenikri
tag
A kövi ilyen tesztben a cím akár "Kőkorszaki szaki " is lehetne!
-
Dominó85
addikt
Kérdésem az lenne a drága PH lapcsalád emberkéihez, ha már strapafon és teszt, akkor nem kellene a tesztalanyt "éles körülményeknek" kitenni?
-
Ez a telefon egy az egyben azonos a Tecmobile Titan 550-el, csak az meg 59k.
Amúgy bejönne, ha kicsivel vékonyabb lenne, meg mondjuk az 1 GB RAM se ártana.
-
legiaap
félisten
Ez a teszt nagyon langyos lett. Komolyan itt egy strapabíró telefon és nem tesztelitek le mit bír???
Régebben kocsival mentetek át ilyeneken meg dobáltátok... -
Csapoati
nagyúr
Kijelző: mini
Hardver: mini
Kamera: mini
Védelem: maxi
Akku: maxi
Ár: maxiLehet dönteni.
-
Fancy-boy
addikt
Inkább a hagyományos vonalat csiszolgassák tovább...
-
roli543
őstag
Azért az egy giga ram belefért volna. Illetve ekkora akku és hardver páros azért én többet vártam. KB az Xperia z3 is bírja eddig, és azért nem ugyanaz a kettő. 5 napot bírnia kellene.
-
sefan67
aktív tag
A benchmark-ok hibásak, egytől egyig ugyanazok mint a Doogee-é.
-
Freiherr
őstag
Strapatelefon fizikai híváskezelő gombok nélkül?Hibás koncepció.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Milyen kis aranyos picike! Jó lenne egy ilyen teló, elmegyek dolgozni építkezésre!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest