Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Nokián wifizek Operával, és kétlem, hogy bármelyik statisztika is számolt volna velem..
-
pingwin011
aktív tag
Ilyen statisztikák megcáfolásához kevés a saját, illetve környezetünkben lévő emberek szokásaira hagyatkozni. Attól, hogy ti mást tapasztaltok, még lehetnek valósak a mért adatok.
-
B1T3
addikt
Én a napi max. pár MB-os mobilnetezésemmel nem túlzottan járulok hozzá a statisztikákhoz, de konkrétan Nokiával szoktam böngészni (többnyire éppen Mobilarénán). Opera Minivel nagyrészt szöveges oldalakat elolvasva nehéz pörgetni az adatforgalom számlálóját. (Jelenleg 90% az adatspórolás mértéke.)
A környezetemben egyébként kevés embert látok mobilnetezni, ha mégis, akkor inkább iPhone-on tevékenykednek a felhasználók. -
kiskaktusz
addikt
Nem meglepő a növekvő telefonos töltögetés

-
Apika
addikt
Úgy látszik a Nokia jól menedzselte magát Indiában...
-
lmisi
senior tag
Hol????
Valószínűleg Magyarország ugyi, esetleg India?
Amúgyilag tényleg furcsa, a régebbi nokeszokon kínszenvedés netezni, mióta megvan a defy kb 100x gyakorisággal netezek rajta. Na jó az adatforgalom csak 35 - szörös
kb. 70 gigát forgalmaztam 13 hónap alatt wifi+3g (55/15 giga kb.) noki e51- 25 hó alatt nem ment el 3 giga se.
Valamit benézhettek, lehet vezet a noki, de alig valamivel. Gyanítom ez csak http-s forgalom, de akkor is. Mondjuk akkor a facebook kiesik mivel dedikált app. -
Laci.M
senior tag
Ezen azért meglepődtem... Nem nagyon látni manapság Nokia mobillal netező embereket, szemben a sok fiatallal, akik olcsó androidossal facebookoznak egész nap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest