- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hát az a két parancs a terminálban nem oszt, nem szoroz...
Mindenki más: a következő cikk már teljesen OK, előredátumozva vár.
A WEP működése, és hibái vannak közérthető, mégis részletes módon leírva benne... a támadás elméletével együtt (tehát ha valaki azt elolvassa, és megérti, akkor már nem lesz belőle vérpistike)
Persze szó esik a WPA-ról is, de arról csak 2 bekezdés, abból is az egyik a jelszótörés technikájával foglalkozik...Még pár nap, és olvashatjátok
sh1n0b1:
Xploitz nem én vagyok, én nem nyújtok segítséget vérpistikének
Ha már ilyeneket írsz, hogy:
mugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?
és nem tudod a választ, az már übergáz. Olvass egy picit, más fórumok is vannak.
Ha tudnád, én mennyit olvastam....Még a laptophoz sem ültem le, amivel kísérleteztem, máris tudtam az ilyen alapdolgokra a választ.
De mivel te egy tipikus script kiddie vagy, adok még 2 kulcsszót: CHIPSET és DRIVEREzekután pedig már csak csúnyán fogok rádnézni...
JA, és ez meg nagyon bejött:
egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?
Nem tudom, hány linuxot láttál már, de hogy elég sok helyen van ugyanilyen KDE felület, az szinte biztos...Azért, mert a srácok lecserélték a hátteret, nem kell őket az égbe küldeni
De azért kösz...DOMy
mod: látom, sokat termeltetek már, valahogy lemaradtam 18 üziről
bobace:
Tényleg? Miért nem?Mit ír ki?
xconfig-ot próbáltad?
Nálam a CD újraírása általában megoldott minden problémát. (jó, mondjuk xar Fuji újraírható CD-nél mit várjon az ember..)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Bittorrent topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest