- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
-
Hirdetés: HP Z230 Workstation ( E3-1225v3 , 8GB , 500GB )
ikcppx értékelést adott Somnus számára:
Minden rendben ment!
Somnus értékelést adott ikcppx számára:
Megbeszéltünk mindent, RAM és HDD nélkül 22000Ft + postadíjban állapodtunk meg, előre utaltam, csomagküldéssel kértem. Közben kiderült, hogy személyesen is át tudom venni a HP Z230 SFF típusú gépet. Így is történt, az elutalt szállítási díjat visszakaptam. Viszont nem esett szó arról -sem a hirdetésben sem pedig az üzenetekben-, hogy durván karcos a gépház(B- kategória, sok apró és hosszú felület karc a fekete fémfelületeken, egy durva mély az alján a fém és a műanyag előlapon), amivel csak átvételkor szembesülhettem (így már értem, hogy a hirdetésben miért olyan szögben készültek a képek, ahol nem látszanak a gépház oldalai), ezt meg is jegyeztem neki, hogy eléggé karcos a gépház, ami abban a pillanatban annyira nem is zavart. Az alapos tesztés közben derültek ki további turpisságok. Az egyik SATA kábel annyira meg volt törve, hogy kilátszott az árnyékoló fólia is, emiatt cserére szorul. Állítólag nem volt javítva, de a CPU hűtő ventillátor sem a gyári. Igaz, hogy nem mai gép, de erről azért jó lett volna tudni. Van olyan HP 8300 SFF gépem amiben még gyári ventik pörögnek és köszönik, jól vannak, csendesek. A venti cseréről csak következtetni lehet az eddig megtett üzemórákra. Becsületére váljék, jól működik, de ha tudok ezekről a dolgokról, másik eladótól veszek egy másik gépet, ami mint esztétikai mint műszaki állapotában is megfelelő lett volna. 40000 Forintért lett volna A kategóriás Z230 tower 16gb memóriával és jobb processzorral és garanciával!
Leírtam hosszan -a fentebb is említett dolgokat- az eladónak és megkérdeztem, hogy visszavásárolná e a gépet, mivel ez így cseppet sem mondható korrekt üzletnek. A rövid válasz az volt, hogy mivel jól működik, a "kis" esztétikai hibák miatt nem veszi vissza a gépet.
Egyik cimborámnak szerettem volna összerakni ezt a gépet, de égne a pofám ha így adnám oda neki... így "megnyertem" magamnak ezt a példányt.
Sajnos, mint eladót, ebben az esetben nem tudom ajánlani!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest