- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Október közepén érkezhet a Honor Magic8
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Biztos FHD 3D renderelt passziánszra gondolt
Teljesen jó cucc ez, szívesen megnézném egy e8400-gyel összevetve. Fogyasztása itt is látszik hogy kitűnő, ereje is van, mindennapi használatra tökéletes, még koca játékosoknak is bőven jó mondjuk HD6670-ig. Nekem x2 235e van 2700mhz, ez a pentium jóval erősebb nála és kevesebbet is eszik..és hát z enyém se csak passziánszra jó
cry2-t HD-ban ddr3-as 5570-nel középbeállításon szépen viszi, sehol semmi tuning..én azt már hanyagolom.
szerk: valszeg le is cserélem intelre a kis amd cuccomat, most akartam bele x4-et venni, de az már az enyémhez képest is zabál, ehhez képest meg ZABÁL
ha a 7-en nem jön meg lemondom és majd átállok erre ha jóárasodik' egy kicsit..igaz még kapni se lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest