- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
#56573440 #39 üzenetére
A 3D témába nem tudok belekotyogni, de az SD... szerinted meg fog szűnni? Na, mikor? A HD-s időkben sem szűnt meg, a 4K-ban sem fog. Nekem is van egy s905x boxom, nem kell reklámozni, valóban jó dolog, de az SD-t tényleg nem tudja rendesen kezelni. Elmegy, nem rossz, de nem is jó. Remélhetőleg lesz majd a jövőben is DC-s lap, akkor megyek vissza htpc-zni
Rengeteg embernek fontos még az SD. Sorozatokat sem fogok letölteni 4K-ban, jó az x264 SD. De sok filmet is megnézek így, mert többet nem biztos, hogy ér.
Nem magyarázom tovább, de szerintem egy rendes lejátszó kellene, hogy tudja rendesen kezelni az összes médiát SD-től a 4K-ig. Szerintem az S905X kompromisszumos.
Nem rossz, mi is azzal médiázunk most, de hasra azért nem estem tőle. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#56573440 #34 üzenetére
A 3D és az SD vitát ne kezdjük el, mer hosszú lenne. Elég az hozzá, hogy van rá igény (nekem legalábbis van és nem módosítom az elvárásaimat/szokásaimat, csak azért mert az "okos" többség szekere más felé húz).
A KODI-s YT-al gyakran vannak gondok, nemrég javították a legutóbbi "hibát" is. De ezt sem lehet megjósolni, hogy meddig tart ki, mert elég ha a Google megint gondol egyet és újra inkompatibilissé válik. Bizonytalan.
A többi spéci Streamer app és add-on meg engem épp nem érdekel, amit azok adnak, azt megoldom lokálba sokkal jobb minőségben. A YT viszont fontos pont tud lenni.
De ha már rendesen fut egy normális net böngésző a rendszeren, akkor megint megsokszorozódnak a lehetőségek a tartalom és infó fogyasztás szempontjából.
CEC-t én nem hiányolom. Nincs kedvem a TV-k gagyi távjával vezérelni a KODI-t és az egyéb app-okat. Sokkal jobb megoldás akkor már egy programozható gombos "minden kütyü egyben" légegér, amivel még a böngészés is kényelmes és 4K-ból megvan az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged