- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
UP
-
Na úgy látom nincs nagy tolongás...
Próbáltam a mobilos parkolást, de nem jött össze. Elküldtem az sms-t a kiírt számra, és az a válasz jött, hogy:
Nincsen elegendő egyenlege a parkolás elkezdéséhez! Kérjük, töltse fel univerzális egyenlegét bankautomatánál/internetbankon.Na most t-mobilos domino kártyás telefonom van, az egyenlegyem kilencezer valamennyi.
Mi a rák az az univerzális egyenleg? -
Nem találtam neki topicot, ezért itt kérdezem meg:
A Határ úton elvileg van egy ingyenes P+R parkoló.
De a hivatalos oldalon csak annyi van, hogy X. ker. Határ út.
A Határ út viszont vagy 5 kilóméter hosszú. Nincs valakinek egy pontos címe, ahová odavezet a GPS?
Sűrgős lenne, reggel indulok a nagyfaluba -
Pompi
nagyúr
A másik ami a regisztrálás és a 200 forintos havidíj mellett szól az a tranzakciós díj. Ebben az esetben ugyanis 15 -15 forint díj van parkolás indításakor és befejezésekor, a most elindított szolgáltatásnál pedig 75 forint a tranzakciós díj. Rendszeres parkolóknak ez azért sok szerintem.
-
ByB
addikt
Bővebb információ: mobilparkolas.hu
-
Pompi
nagyúr
Annak lehet örülni, én legalábbis tudok, hogy ha már fizetni kell, akkor nem kell apróval vacakolni, izgulni, hogy lesz-e nálam elég, hanem elég elküldeni egy sms-t. Apropó a regisztrálós módszerben lehet hívással indítani és befejezni a parkolást, adott számhoz adott rendszám kapcsolható.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Elmondanám, hogy orbano mire gondolt, de mivel alapelveket sértene (aktuálpolitika) ki kellene, hogy moderáljam
-
ByB
addikt
Valaki tudna linkelni egy részletes közleményt, leírást?
A hírbe lehet nem lett volna rossz belinkelni.
-
Hogy micsoda?
Milyen maffia?Ez az egyik értelmes felhasználási területe az emeltdíjas-szolgáltatásnak. Abba felesleges belemenni, hogy jogos-e vagy sem a parkolásért pénzt szedni, az nem erre a topikra de még csak nem is erre a portálra tartozik.
Ezzel a megoldással legalább kényelmesebbé teszik számunkra a kötelező rosszat.Olyan ez, mint az autópálya-matrica. Amennyiben nem hagytam volna annyiban, megspórolhattam volna magamnak 15 ezer forint büntetést, mikor véletlenül felkeveredtem az autópályára és nem vettem meg SMS-ben a "matricát".
-
mellesleg Vodafone-osok csak előfizetéssel használhatják, a vitamaxosok nem
-
ALI_G
veterán
igen? És erről hol olvashatnék bővebben? Soha nem olvastam sehol, meg nem hirdették, mondták, hogy van ilyen Szegeden is.
A többieknek elmondanám, hogy szegeden kaotikus egy parkolási jegy megvétele, mert nincs automata mint más városban, hanem boltban kell megvenni egy papír fecnit amin ki kell lyukasztani az aktuális időpontot, dátumot stb. Annyira béna rendszer. Elmész megvenni a jegyet a boltba, persze kb. a másodikban jó ha találsz, de van olyan is, hogy "elfogyott" és akkor cumi, mert mire visszaérsz, már rajta a piros csomag amit inkább csak mikuláskor kapnék szívesen.
-
ALI_G
veterán
így legalább nem tudnak csalni az ellenőrök.
mod. bocsi, ezt kellett volna inkább módosítsam
-
Végre egy hasznos és előremutató szolgáltatás!
-
tolts.hu
őstag
jó 5 let
-
Syl
nagyúr
Szegeden is megy már évek óta.
-
Magnum_
nagyúr
már megy egy ideje..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest