- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Hmm az tökjó, mert akkor a V20-ra meg majd csak ezután jön gondolom. Bekaphatják ezek mind.
-
balgab84
aktív tag
Telenor ugy sem fogja kiadni😀😀😀elvileg, ki is megy innen....
-
RetepNyaraB
veterán
El is felejtettem, annyira szájenszfiksön szaga van. Pedig az utóbbi évek legfontosabb fejlesztése szerintem is. A "mindig legfrissebb rendszer" nem érdekel túlságosan, de a biztonsági foltok annál inkább.
Maga a frissítés LG részről csak a szokásos Döbrögi tempó. Hátha megunod és veszel új telefont. A probléma mentes g6-ból kiindulva a tök zűrös v20-am sose kap kekszet. Azt megtartják a v30-nak.
-
törölt tag
Égetően fontos,mert a statisztikák szerint a forgalomban lévő telefonok több, mint 80%-a elavult biztonsági javítási szinttel rendelkezik. És nem a google miatt, hanem mert a gyártók miután megveszik a nem flagship telefonokat nem hajlandóak frissíteni. Eddig ez volt a legnagyobb probléma. Most az Oreo-val ezt próbálják megkerülni, végre.
-
fototrend666
csendes tag
Lesz az ősz is majd szépen a nagy semmiamint a g4 nél..Szánalom.Kínai cuccokon hónapok óta fut LG csúcsmodellen meg semmi,,
-
Ricardo
titán
Szokásos LG tempó. Pedig alapjáraton tetszenek a telefonjai, de minig sikerül valamivel elrontani.
-
jacis
nagyúr
Ez az Oreo ha nem jelenik meg mint frissítés akkor sem lenne semmi. Kb ugorható is mivel semmi új dolgot nem hozott.
-
CsabaZz
tag
Inkább legyen pöpec, mint bugos. Ha mégis az lesz, az nagy szégyen az LG-re nézve. Persze, ma már minden gyártótól a 8.1 lenne az elvárás, de ez magánvélemény.
S8 Oreo nagyon klassz, egy komolyabb hibával találkoztam a ZRA5-ben: egy hétig nem csengett a telefon, hiába állítottam be más és más csengőhangot, a hangerőt maxra vettem, ki/bekapcsolgattam a Ne Zavarj üzemmódot. Végül egy szép napon, kikapcsolt Ne Zavarj üzemmód mellett kiírta, hogy be van kapcsolva. Kikapcsoltam, és csodák csodájára azóta ismét van csengőhangom.
Gondolom mikor frissítettem, bekapcsolva hagytam, és porszem került a gépezetbe.
-
Úgy látszik az LG-t is lehet temetni.
-
A lesajnált Htc pedig a jelenlegi (U 11), illetve az azt megelőző flagshipre (10) is kiadta. (igaz, utóbbira a visszavonás után pár nappal, ellenben eddig nem tapasztaltam hibát rajta (pedig még csak resetet sem csináltam)).
Kíváncsi vagyok, hogy a szolgáltatói G6-ra illetve G5-re mikor fog megjelenni
-
atike
nagyúr
Ezt nagyon nem kapkodják el...
-
törölt tag
Hát az oké, de azért az elég gyenge teljesítmény, hogy több mint fél éve megkapták a kódot, október óta elérhető hivatalosan a Google saját készülékein, és még mindig lehet, hogy fél évet kell rá várni... Az egy év alatt kiadott két csúcstelefonra nem képesek ennyi idő alatt megcsinálni
-
törölt tag
Hmm, az jó sokára lesz
Nem nagyon sietnek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon sokan várják a cég tavalyi csúcsmobiljára érkező Android 8-at, ám teljesen konkrét időpontot még mindig nem adtak ki a dél-koreaiak.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Crypto Trade
- Nők, nőügyek (18+)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest