Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomi5244
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De most már szerintem az Apple-el leszerződött rendesen, hiszen a 6-ot már eleg nagy dobra veri
meg néztem, hogy az oldalukon ott vannak az iphone modellek összehasonlítasa táblázat is, képekkel meg minden.Most még nagy a hipe a 6 körül de szerintem csak idő kérdése az 5S és 5C
-
-
tomi5244
őstag
Remélem az 5S is bekerül a rendes kínálatba, most már szabad a pálya a többi modellnek is
-
Kinder
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Gondolom az amerikait érti ez alatt

-
Na, ezeknél is drágább a kártyás ára, mint a független hivatalos apple ár.
-
SepTox
tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Nem hiszem hogy zavarna inkább az aksi aggaszt egy kicsit mert szerintem kicsi benne. De mondjuk az S4-et is naponta töltöm.
-
SepTox
tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Nem tudom te milyen csomagos vagy estleg ha telenoros vagy de nekem xs-s csomagra olcsobb az i6 mint a z3! Ezért is vagyok nagy dilemmában.
-
.Szaki.
addikt
Kinek mi a normális, mindenkinek más az értékrendje, van akinek ez még megérheti, van aki nevetve veszi meg, van aki pedig nem, vagy pedig megy a Providenthez.

Egyébként nem értelek 1 éven belül tuti lejjebb megy az ára, nem azt írtam, hogy 50%-al olcsóbb lesz, nem erre gondoltam.
-
.Szaki.
addikt
Ez az ár bevezetőnek normálisnak tűnik, ez idővel lejjebb fog menni, akkor pedig azt mondom, hogy akár megérheti egy i6 16GB. Nekem speciel jövőre esedékes a Lumia 625 cseréje és ha addig nem jönnek ki valami ütőssel más gyártók, akkor erősen esélyes egy ilyen alma. Az, hogy drágább egy Z3-nál, az a felár a brand, ott már csak a nevet fizeted meg.
-
jabbagoa
tag
A Telenornál minden telefon olcsóbban kapható viszont az előfizetési dijjak nem annyira barátiak.
Mondom ezt Telenorosként -
A 2. Vesztes
senior tag
A kicsi 6-os 30 ezerrel drágább, mint a frissen vásárolt Z3-am. Annyival egyszerűen nem jobb és kész. (Egyébként respect az IOS-nek, azonkívül, hogy számomra a megjelenése uncsi, más rosszat nem igen tudok róla írni.) Kár az árért.
Vuff!
-
Fr0z3n
őstag
A 3 szolgáltató közül még itt a legolcsóbb. De így is horror.
-
XeeN
senior tag
Ennyi pénzt kiadni valamiért ami 1-2 éven belül elavul. (Nem trollkodás, ez a véleményem.)
Gondolom azért vesznek fel előrendeléseket, hogy felmérjék mekkora rá a kereslet. Nem akarnak nagyot bukni azzal, hogy túlbecsülik a vásárlóerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest