- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Arthuro_Adam #18 üzenetére
Ps: kb annyiert kezdenek plusz vam, afa, kisker nagyker haszon, stb stb.
-
Agro
senior tag
válasz
.:LoMAX:. #30 üzenetére
a qwerty dokkolo szerintem megéri a +35 ezres kiadást mert elég sok mindent kapsz érte (+ 6 óra akksi idő, multi touchpad, billentyűzet, usb, sd kártya olvasó), míg egy iPad esetében mit kapsz ha hajlandó vagy 35 ezerrel többet fizetni? 16 giga ramot bónuszként? Pff inkább nem is kommentelem...
Nekem egyetlen szívfájdalmam, hogy nincs benne sim foglalat és hsupa vagy ha már nagyon sokat akarnék LTE. Bár akkor az ára dokkoló nélkül is 599$ lenne a 16 gigásnak.
Azt nem tudja esetleg, hogy létezik e androidra driver USB Mobil stickhez vagy ilyenekről egyelőre ne is merjek álmodni?
-
Agro
senior tag
pontosítanék:
Netbookhoz képest drága (bár szerintem egy netbook hasonló vagy gyengébb teljesítményen forog csak azon Windows fut)
Csúcs kategóriás mobiltelefonokhoz képest kb egy árkategóriában mozog és egy tablet többet nyújt mint egy mobiltelefonDE
Tablet kategóriában ár/érték arányban még mindig ez a legjobb vásár és ez kezdő ára karácsony után, de inkább nyárra ez bőven lejebb fog menni. És igazábol a többi kategóriához felesleges is hasonlítani mert más-más termékek.
-
B1T3
addikt
Mondjuk egy notebook-hoz képest drága, de egy mai csúcstelefonhoz képest nem. Bár más kategória mindhárom.
-
devast
addikt
Szerintem az is csoda, hogy itt egyáltalán lehet kapni...
bár itthon is megvan az a réteg, akiknek ez aprópénz, és simán megvásárolják, már csak poénból is akár... de ők nincsenek sokan.
Szerintem ez teljesen korrekt nyitóár érte.
ps: nem, én sem tartozom ahhoz a réteghez => nekem sem lesz ilyenem. -
-
Na, így kell ultrabookot csinálni!
-
baluka26
veterán
Egyáltalán nem drága a többi tablethez viszonyítva
Ha ezt drágának mondjátok a Galaxy Nexus mi?! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
littlelion21 #19 üzenetére
Igen, sajnos ekkora különbségek vannak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #16 üzenetére
Igen.
-
Arthuro_Adam
őstag
Ez csak wifi-s?
-
DemonDani
addikt
és azért ezeket a speckókat végignézve...
hát konkrétan
érzés.
fém és 585 gramm?!
8,3 mm?!
12 óra?!
laptop dock?!
18 óra?!(persze készenléti idő annyira nem releváns mert a 2literes passat is 4,6ot eszik papíron, uh nagyon várom, hogy vhol vhogy lemérjék, de nem fog csalódást okozni szerintem
)
-
tjb007
nagyúr
Valóban nem épp az olcsó kategória de annak ellenére, hogy ez az első négymagos processzorral szerelt tablet semmivel sem lett magasabb a nyitóára mint az elődé, az is ilyen áron nyitott, szépen csökkent is persze nem a megjelenés után 2 héttel. Ezt is majd csak jövő június-júliusban lesz érdemes megvenni (annak aki nem mindent közvetlenül a megjelenés után akar megvenni), addigra az elfogadható szinten lesz az ára.
-
devast
addikt
Csinálhatnának egyet 7"-ban is... az talán érdekelne
No offense, ez is jelenleg messze a legjobb ajánlat a piacon. -
Agro
senior tag
Szerintem ár/érték arányban most ez a táblagép a legjobb vásár. Ettől függetlenűl még mindig magas úgy unblock a táblagépek árazása. Januárban megveszem hacsak addig nem jön ki valami wp8-as vas.
-
törölt tag
Nem tudom ezek hol élnek. Ennyiért nem fogják sem kis hazánkban sem máshol megvenni. Bukta!
-
atike
nagyúr
Igen. Sajnos...
Így inkább luxuscikk, mint megvásárolható alternatíva... Szerintem.
Pedig én is örülnék neki, ha egy (billentyűzetes) tulaja lehetnék...
Szerk:
#2: az mai árfolyamon kb 115... Kinti áron. Mire az ide kerül... HUh. De ez igazán billentyűzettel együtt az igazi...
Szerk2:
De most nézem hogy a cikkben ott figyel a saccolt hazai ár... -
leslieke
Jómunkásember
Már a billentyűzet nélkül is eléggé drága lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest