Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
A chipsetek egyébként készen állnak már erre a felbontásra?
Annak idején - ha jól emlékszem - a Sony Z1 Mobilarena TV-s bemutatóján mutattátok, hogy bizony-bizony néha megakad a szoftver a(z akkori 1080p-s) brutál felbontás miatt. Azóta persze nyilván javult a helyzet, újult a platform is, de kíváncsi vagyok arra, hogy egy 3-4 widget-tel telepakolt főképernyővel vajon nem okoz-e meglepetést egy ilyen felbontás.
Emellett számomra érthetetlen, miért kell egy telefonnak tudnia ezt a felbontást? Ami alkalmazás és/vagy videó tudna ezen érvényesülni, azt az ember nem 5.5 inchen akarja nézni, nem? Persze lehet én vagyok nagyon oldschool, de nálam a 42 inches LG TV-n a 1080p részletgazdagsága a mai napig a padlóra tud küldeni, és hiába nézegetem a 4K-s TV-ket a boltokban, szép-szép, de tényleg van erre szükség, igény? Vagy egyszerűen csak flash-elésre jó, hogy "Hé, az enyém ezt is tudja"?
Véletlen sem flame-nek szántam a dolgot, tényleg kíváncsi vagyok, ki az akinek ez döntő érv lehet, akinek a a HD kijeéző már csak "határeset".
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Netfone
- Hardverkemping június végén
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest