- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
Akkor Te egy kötél idegzetű ember lehetsz, mivel az 5.0 az a legtöbb embernél kiverte a biztosítékot rendszeresen, pont mert kezdetleges és instabil volt! A CE az megint csak nyűg volt. Motorola MPX200 és egy noname wince netbook alapján!
És nem szereztem be semmit, csak azért, hogy lásd, tudok írni és jártam iskolába! -
alfaromeo33
aktív tag
Jockasnak is!
Bocs, de akkoriban is prohardvereztem, az nem éppen más fórum és örülj neki, hogy nem használtál WM5.0 vagy 6.0 rendszert, te is f.soztad volna!"Írj magyarul" erre Te mondat vége "please". Hmmmmm! Ez tényleg magyar!
Srácok, tapicskoljátok csak a virtuál billentyűzetet a telefonon szorgalmasan, Én addig rövidítek és piszokul nem hat meg, ha valakinek nem tetszik, mert, ha nem tudnám a helyesírást akkor ok, hogy beszólnak, hisz az ciki. Viszont amíg gyönyörűen megtudok írni egy hivatalos levelet is, addig nem szégyenlem, hogy rövidítek.
Tiszteletem!
-
alfaromeo33
aktív tag
1. Válasz:
Nem hallottál róla? Akkor nézelődj kicsit a régi WM mobilok fórumainmég abból az időből maradt rajtam ez a szleng.
2. Válasz:
Engedd meg, hogy eldöntsem miként írok telefonról, nekem egyszerűbb rövidíteni és attól érthető maradt. Nem érzem bűnnek, ha 30 évesen kicsit fiatalos vagyok!Nem ugrálok a Facebook-ért.
Egy dologért feltétlen bocsáss meg: Nem fogok a kedvedért katonásan írkálni egy elég fiatalos, laza hangvételű fórumon. -
NGA
addikt
Ha valaki a 2.1.1-el kezdte, az már jó? A Ventura miatt kellett, mert igy lehetett egy dos-os programot futtatni, és nem kellett kilépni belőle, ha fel akartam másolni valamit a gépre. De elötte már használtam az 1.0.4-et is, azt 1 db 1,2 megás floppyról lehetett futtatni, amin rajt volt a write is. Vagy 2 db 360-asra fért fel. Dosból a 2.0 az első nekem, ez már kezelte az akkor hihetetlen nagynak tűnő 10 megás Seagate merevlemezemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest