Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az enyém még nem érintett. Mivel nálam az akkuidő nem számít, ezért ki van kapcsolva minden akkukímélő hókuszpókusz. A telóm úgy merül, mint a Titanic, pedig nem vagyok gamer, egyetlen játék sincs telepítve. Így tölti a napjait több, mint két éve. Soha sincs kikapcsolva. Szóval, megfelelően kommunikálva el tudom fogadni, hogy néhány alkalmazásnál szükséges lehet korlátozás. Na, de több, mint 10 ezernél? Ráadásul épp a benchmarkok maradtak ki? Ugyan már! Ennek a magyarázatnak ordas nagy kamu szaga van.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Roland861010 #12 üzenetére
Jó, ezt értem. Már csak a listán szereplő, többi 9999 appot is magyarázd meg légyszi! Köztük a Samsung saját alkalmazásai.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Akkor ettől, milyen mértékűvé nőhet a károsodás, ha a Samsung úgy döntött, hogy korlátozást iktat be? Ha ez szükséges volt, akkor miért vált most szükségtelenné?
A benchmark appok úgy működnek, hogy csúcsra járatják a vasat. De, ezek nem voltak a listában, tehát a Samsung szerint az ilyen csúcsrajáratás nem károsítja a hardvert. Akkor a listában szereplő appok miért?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest