- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az enyém még nem érintett. Mivel nálam az akkuidő nem számít, ezért ki van kapcsolva minden akkukímélő hókuszpókusz. A telóm úgy merül, mint a Titanic, pedig nem vagyok gamer, egyetlen játék sincs telepítve. Így tölti a napjait több, mint két éve. Soha sincs kikapcsolva. Szóval, megfelelően kommunikálva el tudom fogadni, hogy néhány alkalmazásnál szükséges lehet korlátozás. Na, de több, mint 10 ezernél? Ráadásul épp a benchmarkok maradtak ki? Ugyan már! Ennek a magyarázatnak ordas nagy kamu szaga van.
-
Somatom
veterán
válasz
Roland861010 #12 üzenetére
Jó, ezt értem. Már csak a listán szereplő, többi 9999 appot is magyarázd meg légyszi! Köztük a Samsung saját alkalmazásai.
-
Somatom
veterán
Akkor ettől, milyen mértékűvé nőhet a károsodás, ha a Samsung úgy döntött, hogy korlátozást iktat be? Ha ez szükséges volt, akkor miért vált most szükségtelenné?
A benchmark appok úgy működnek, hogy csúcsra járatják a vasat. De, ezek nem voltak a listában, tehát a Samsung szerint az ilyen csúcsrajáratás nem károsítja a hardvert. Akkor a listában szereplő appok miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest