- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
Nem is lenne rossz, ha normális nettel tudnám használni a telot
-
huszar90
aktív tag
hát ez zsííír...
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Egszerűen szégyenteljes ez a Nokia fan Apple fika hozzáállásod, lassan már ég a pofám itt hogy nekem is 5800-ám van, elvégre a legnagyobb Nokia b*zi te vagy itt (és még f*sságokat is beszélsz)...
Jobb lenne ha kicsit visszafognád magad, és leszállnál az apple-ről, vagy vegyél egy iphonet válj konzumidiótává ( habár már az vagy ) csak ezt fejezd be kérlek.
-
ClioRS
őstag
Ez megy symbianon is? Csak mert nekem még mindig a flash jön be
-
passatgt
aktív tag
Ja és tévhitek elkerülése végett, iphone eddig is lejátszotta a youtube videókat
-
passatgt
aktív tag
PC-n vagy MAC-en Safari 5.0-ban ha engedélyezitek a bővítményeket(Develop->Enable Extensions), akkor elérhető egy youtube html5 plugin, ami flash lejátszó helyett html5-ös lejátszót csinál, még az embedes videókból is, és bele lehet tekerni akkor is, ha még nem töltött be.
Hátránya, hogy embed videónál nem lehet a youtube oldalára menni, egy linket alárakhatnának, illetve teljes képernyős módban néha szarul húzza ki a videót, és az képarány megváltozik, de ezek mind javítható hibák, szóval tuti jó lesz.Ja és:
Youtube, Ok Go End Love című klipp
1. 1080p html5-el nem ment a processzorhasználat a Safarinál 20% fölé, kb 18-19 között mozgott
2. sima gyári flash lejátszóval(a legfrissebb, 10-es) a safari process-e 50%, és pluszba a flash process 90-95%szóval érdemes felrakni
Innen letölthető:
[link] -
kutkut
addikt
E hogy van androidon? Van HTML5 és pluszba van Flash (az iPhone-hoz képest)?
Vagy az android csak a Flash-t támogatja? -
hatred
tag
hat, ez igy meg elegge hasznalhatatlannak tunik.
egy konkret videoval probaltam ki, html5-nel hianyzott az 1080p opcio alapbol, es 720p-n is kb harmadannyi fps-t produkalt, mint a flash 1080p-ben. -
bejmuller
aktív tag
iPod Touch-on megy
, bár ritkán használom, azért örülök neki.
sokkal kényelmesebb (számomra) mint a natív kliens, vagy az MxTube. -
törölt tag
igen, én is a html5 bétát hazsnálom, de ez nem működik minden videónál, főleg az olyanoknál nem, ahol beágyazott reklám van, illetve ilyen csatornák esetén. pedig pont ezeknél kellene nagyon, mert botrányos a procihasználat egy sima 360-as videónál is.
szóval abban reménykedtem, hogy ha már mobilra elérhető, akkor talán az összes videónál elérhető lesz.
-
HardRic
addikt
Igen, külön kell beállítani.
[link]Mobilon (HTC Legend) még nem tudom használni. Ha a fenti linken állítom be, és a desktop verzión próbálom elindítani a vidit akkor nem történik semmi. Ha átállítom a mobil verzióra, akkor meg a HTC flash lite player jön elő (ami nagyon gyenge mindőségben játsza le a videókat. Csak akkor jó a minőség, ha a YT kliensből idítom el őket.). Sehogy se jó.
-
törölt tag
válasz
Lotusomega #5 üzenetére
ha lassú lesz, úgyis a google lesz a ludas, mert szar, optimalizálatlan..
-
Lotusomega
senior tag
Igen, de itt most direkt a html5 alapúról ír, ami eddig a nagy mondás volt hogy lassú akad nemjó, majd kiváncsi leszek így oldalakon milyen sebességet nyújt majd a html5 mert az előzetes videók amiket láttam elég csúfosak voltak..(és nem flame indítása céljából hoztam fel az applet mielőtt valaki megitn félreérti)
-
törölt tag
nemrég én olyan hírt olvastam, hogy a Google nem kultiválja a HTML5-öt, mert jelenleg per pill még kevés ahhoz, hogy leváltsa a Flash-t..
Szasza888: sikeresen idekeverted megint az Apple-t, de ugye azt tudod, hogy iOS-en eddig is volt YouTube kliens..?
-
plus44
veterán
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Szerintem ezzel eddig sem volt baj.
-
törölt tag
ez most akkor csak mobilon működik?
-
Lotusomega
senior tag
Na akkor megvan a nagy öröm apple fronton, így már mínusz egy dolog ami miatt a flash eddig kelett. Kíváncsi leszek sebességben és minőségben milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mobiltelefonok számára már elérhető a YouTube HTML5 kompatibilis videókat felvonultató változata is.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest